Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sensualnaaa

Problem z byłą dziewczyną mojego chłopaka

Polecane posty

Gość Sensualnaaa

Witam ! Mam problem, może dla niektórych wydaje on się błahy ale dla mnie jest poważny. Jestem z moim chłopakiem już prawie 2 lata wcześniej był ze swoją dziewczyną ponad rok i ciągle jest ona w naszym życiu, ze względu na to że mamy wielu wspólnych znajomych, zanim go poznałam byłam duszą towarzystwa, kolega/koleżanka rzuca słowo impreza to ja odrazu gotowa byłam teraz praktycznie nie wychodzę z domu, bo wiem że ją tam spotkam, już nie mówię o studiach jesteśmy na jednym kierunku, nawet pracujemy blisko siebie, przecież nie mogę rzucić studiów albo pracy. Chciałam się z nią jakoś dogadać, żebyśmy nie wchodziły sb w drogę ale ona nie należy do tych ugodowych osób, a wobec mojego chłopaka czasami zachowuje się jakby nadal z Nim była ;/ Kolejnym problemem związanym z jej osobą jest to że jest piekielnie ładna, ale nie dziwie się ja też byłabym tzw. "wyrobiona" jak to niektórzy mówią ,gdybym miała tyle pieniędzy, chciałabym coś w sobie zmienić i zobaczyć ten błysk w oczach mojego chłopaka jak 2 lata temu, ale nie stać mnie na wizyty u kosmetyczek i drogie ciuchy. Chłopak zapewnia mnie, że kocha i że jestem najpiękniejsza, ale nie widzę w nim już takiego zachwytu moją osobą . Proszę o radę. Pozdrawiam ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować