Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna ma napady złości

Polecane posty

Gość gość

Hej. Moja dziewczyna ma 19lat mieszkamy razem już od jakiegoś pół roku od pewnego czasu zaczęła mieć niespodziane napady złości i agresji co do mojej osoby jak próbuje ja powstrzymać lub uspokoić zaczyna histeryzowac i płatkac oraz sama siebie poniża. Jak ja pocieszam przytula sie do mnie i mówi że bardzo kocha i przeprasza. Ale ja już sam nie wiem jak mam jej pomoc i co mam znią robić. Kocham ja ale tak nie może być. Pomóżcie mi proszę

Gość gość
mam to samo co twoja dziewczyna. ciężko nad tym zapanować nawet jeżeli bardzo się tego chce

Gość gość
Masz na myśli psychologa??? Proponowałem jej już to kilka razy za każdym razem kończy się to awantura i mówieniem że nie jest głupia i nie ma problemu że da sobie radę

Gość gość
No może doradz mi jakoś jak mogę jej pomoc glub gdzie szukać dla niej pomocy

Gość gość
nie byłam u zadnego lekarza. zwyczajnie się wstydzę. nie wiem co Ci doradzić. kocham swojego narzeczonego i za każdym razem obiecuję sobie, ze to był ostatni raz. nie udaje mi się. wybucham przy każdej nawet drobnej sprzeczce. ciężko z tym zyć bo naprawdę tego później bardzo żałuję. w moim przypadku to kwestia charakteru, moja siostra też tak ma. u niej to trochę złagodniało kiedy jej chłopak zostawił ją po wielu próbach ujarzmienia jej. po pół roku wrócili do siebie ale na określonych zasadach. ona zrozumiała,że to nie zarty i straci go jeżeli się nie zmieni. może też powinieneś wylać jej taki zimny kubeł wody na głowę.

Gość gość
Ale ja niechcem jej zostawiac kocham ja i chcem znia byc.. a jak ja zostawie to wiem o tym ze jak ja zostawie to ona sie zalamie a twgo to ja nie chcem. Ale naprawde ona ma podobne napady do ciebie tez wybucha przy pierwszej lepszej okazji. Ale wy nie panujecie na tym czy jak?? Przeciez nikt nie chce dla was zle