Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wandzik11

Co robić

Polecane posty

Gość wandzik11

Witam! Pewnie ten temat przewijał się już miliony razy.Zacznę może od początku, mam wspaniałego chłopaka którego moja rodzina kocham znajomi uwielbiają ,jest czuły opiekuńczy po prostu ideał o jakim pewnie każda z nas marzy,jednak coś jest nie tak... jakiś czasu temu w moim życiu pojawił się mój były..Był największa miłością moje zycia.niestety nasze drogi sie rozeszły, on założył rodzinę jednak jak to w zyciu bywa nie ułozyło mu sie najlepiej.spotkalismy sie raz drugi trzeci i nasze uczucia odżyły na nowo! wiem ze on mnie kocha i ja go kocham... jednak nie wiem co robic.. z jednej strony to miłosc mojego zycia z drugiej jednak wiem ze chcac byc z nim musze zostawic całe moje dotychczasowe życie...nikt ani moja rodzina ani moi znajomi nie zaakceptują tego wyboru nie mam na co liczyc.. nie mówiąc juz o chłopaku którego naprawdę nie chce ranić..jest wspaniałym mężyczną jednak nasz związek opiera sie bardziej na przyjaźni, brakuje w nim tej chemii ,długo próbowałam sobie wmówić że przeciez ta chemia nie jest najwazniejsza, bardziej liczy sie przyjaźń wzajemne wsparcie jednak teraz sama nie jestem niczego pewna.. błagam pomóżcie, co robic?? Czy pokierowac sie sercem czy rozsądkiem? czy jest jakiekolwiek dobre wyjscie z tej sytuacji? Proszę o rade.

Gość gość
milosci jest blizej do przyjazni niz do chemii