Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość RWtjuh

Jak zakończyć w dobrych stosunkach znajomość z koleżanką

Polecane posty

Gość RWtjuh

Witam. Pytanie jak wyżej. Chciałbym zakończyć znajomość z koleżanką którą chciałem być w związku, ale że ona nie chciała to nic na siłę, a ja nie chce się męczyć przy niej, spotykać się wiedząc, że z związku i tak nic nie będzie. Trzeba iść dalej, nic na siłę jak się to mówi. Mówiła, że nie chce się wiązać, ale w tym czasie spotyka się z innymi facetami czy pisze, a jak ja miałem się spotkać z jakąś dziewczyną to jakby była zazdrosna, albo według jej to tylko ona może się spotykać z innymi, a ja nie mogę z dziewczynami, więc mam pytanie jak to zakończyć z klasą? Żeby jej nie dowalić, ale i zakończyć. Kto wie, może później będzie żałować, że to tak wyszło i zmieni decyzję, ale nie napalam się na to. Chciałem związku, a ona nie. Mówiła, że nie chce się wiązać z nikim przez długi czas, ale też myślę, że to ściema, bo jak dziewczyna mówi, że nie chce być w związku to po prostu raczej na pewno nie znalazła dla siebie odpowiedniego partnera co jest tak w większości przypadków co nie kobiety ? :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować