Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avvattar

MOJA dziewczyna nie chce

Polecane posty

Gość avvattar

ani minetki ani 69 :/ bo mowi ze jej sie zle kojarzy bo uprawialem ten rodzaj seksu ze swoimi ex :-/ jestem dla niej pierwszy w lozku

Gość avvattar
prosze o szacunek!

Sam jesteś sobie winien, mogłeś takie detale zachować dla siebie. Teraz musisz wykazać się dużym taktem i delikatnością żeby spróbować to naprawić. Możliwe też, że już ci się nie uda i dziewczyna na zawsze będzie miała uraz :O

Gość gość
ja lubie ten rodzaj sexu ale wiem ze dziewczyna juz robiła taki sex z byłym i doprowadza mnie to do złosci

Gość avvattar
czyli moze dzialac to w dwie strony?? wypytywala a ja niestety bylem taki glupi i szczery zeby jej powiedziec :/

Gość gość
avvatar moze chcesz pogadac ja mam podobny problem tylko ze jestem mezczyzna

Gość avvattar
moze sa kobiety ktore maja tu podobny problem albo tez faceci ktorzy maja ten sam problem z partnerkami i wiedza co mam robic zeby ja przekonac?

Gość avvattar
dlaczego nie? kocham ja i ona mnie tez moze czulym seksem i dowodami milosci!?

Gość gość
przeszkadza jej to i moze juz zawsze przeszkadzac tak jak przeszkadza to mi

I to cię dziwi? Nie każda kobieta lubi jak, jej się tam "zagląda". Co nie znaczy że nie zna się na "robocie" :P Minetkę masz z głowy, co nie znaczy że będziesz leżał i patrzył, jak robi ci laskę i na tym koniec. Kobiece ciało ma to do tego że musi być w całości dokładnie poddane eksploracji. Szepcząc do ucha, możesz wywołać efekty, o których nie masz nawet zielonego pojęcia a przecież marzysz o tym, by nie udawała orgazmu. :D

Gość gość
bedzie uprawiac z toba taki sex i bedzie myslala ze z inna tez tak lezales,przej****e wiem po sobie

Gość avvattar
i co goscie powyzej nie da sie tego juz zmienic??

Gość gość
staram sie,ciagle walcze z tym ale mecze sie z tym juz pol roku i nie widze poprawy,mysle zeby zerwac ale bardzo kocham i dlatego narazie dalej sie mecze z tym,kazdy czlowiek jest inny,ciekawe czy mozna to jakos zmieniac przez psychologa lub jakies terapie

Gość avvattar
nie sadze zeby to bylo dla mnie jakimkolwiek bodzcem do zerwania po prostu chce jej dac ta przyjemnosc i dzielic ja z nia, myslalem o wizycie u seksuologa badz psychologa ale nie wiem czy to dobry pomysl jesli juz to ostateczny, ja walcze od 1.5 roku

Męczysz się, heheheh, chyba z własną niemocą. Poturlaj lepiej dropsy a nie bierzesz się za kobiety. :P Każdy porządny bawidamek by wyreperował ci ją, że przez tydzień chodziła by z rumieńcami na buzi, bez wsadzania języka, tam gdzie nie trzeba. :D :D

Gość gość
ja pisze o tym ze moja dziewczyna uprawiala taki rodzaj sexu a nie ze nie chce ona takiego uprawiac

Gość avvattar
wiazac sie z nia wiedziales ze miala kogos przed toba? ludzie robia rozne rzeczy w lozku i trzeba sie z tym pogodzic

Gość gość
wiedziałem,ona rzucila go dla mnie,ja nie potrafie sie z tym pogodzic,to jak jakas obsesja ktora ma mnie wyniszczyc,nie wiem ile dam jeszcze rade,nie wiem jak sobie z tym poradzic,straciłe kontrole nad tym wszystkim

Gość avvattar
u mnie ma przejzec na oczy!?

Gość avvattar
:D ha ha dzieki :p

Gość avvattar
no nic bede sie nadal starac! dzieki