Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda ehh

2 lata zmarnowane

Polecane posty

Gość szkoda ehh

Witam jest mi tak bardzo smutno szkoda mi związku w którym byłam 2 lata z moim partnerem.Wina jest po obu stronach ale ja już przestaje do niego czuć prawdziwą miłość bo mam dosyć takiego życia.W ostatnich paru miesiecy różne rzeczy już od niego slyszałam bardzo przykre naprawde już nie będe wspominać jakie bo mi się płakać chce nie ma wogole prawie w domu pracuje w restauracji za pieniądze nie warte tego czasu czasami nawet całymi nocami pracuje żeby szef jak nalepiej na niego patrzał.Mam wrażenie że dlla niego najważniejsze w życiu jest AUTO,KOMÓRKA Z KTÓREJ CZĘSTO KORZYSTA,PRACA I JEGO RODZICE.A ja???????????gdzie nasze życie nie ma już od dawna .Nie wiem czy nie zacząć szukać jakiegoś pocieszenia w kimś innym.Mam takie myśli żeby zacząc pisac z innymi facetami.Czuje że jeszcze jakiś czas i bedzie koniec naszego związku.rodzina pyta kiedy ślub.A ja nie wyobrażam sobie już z nim ślubu życia z nim.Ale boje się z nim skończyć tak na prawde bo jeszcze go troche kocham i szkoda mi tego wszystkiego.kiedy go nie ma czasem płacze męcze się w tej relacji:-((((((Co mam zrobić co postanowić nie chce mi się czasem już zyc.Bo z nim zle a bez niego też dobrze nie będzie.....

Gość gość
Dziewczyny, czy Wy naprawdę jesteście takie głupie, czy udajecie? Wiecznie piszecie o tych samych pierdołach! Faceci Was olewają ale Wy kochacie, boicie się odejść od takiego debila który ma Was w d***e! Co za czasy, czy naprawdę nie ma już rozsądnie myślących kobiet, dziewczyn?! Żal mi Was że macie takie płytkie myślenie! Czytać się nie chce tych bzdur! Nic dziwnego że mężczyzni Was lekceważą! OGARNIJCIE SIĘ do diabła!!!

Gość gość
Popieram. Nie szanują się, a chcą być szanowane. Gdzie sens, gdzie logika????

też nie rozumiem, dlaczego one chcą nie być singlem, mieć ślub i surrealistyczną miłość kompletnie nieodpowiedniego faceta (albo z którym nie można nawiązać odpowiednich relacji) naraz. i to wszystko za cenę własnej godności. no nie pojmę tego choć sama jestem kobietą za Chiny.

myślałam, że związek jest czymś pozytywnym, nikt Wam nie każe w nim być, nie zależy od tego ocena Was (o wiele lepiej patrzy się na osobę, która wprawdzie jest sama, ale ma jakieś osiągnięcia, szanuje się, dąży do szczęścia, na które zasługuje niż na steraną "upragnionym związkiem, w którym się spełnia" kobietę, która NIE JEST SINGLEM ju hu! wow pieseł wow uszanowanko:O) i można sobie potem założyć lansiarski temat na kafe i popłakać z innymi nieszczęśnicami, ale czy warto? dziewczyny, szanujcie swoje życie:)