Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polniesmialy gosc

niesmiali na randce

Polecane posty

Gość polniesmialy gosc

Witam, Duzo tutaj przewija sie tematow o prawiczkach, facetach niesmialych itd. Ja naleze do facetow hmm nazwijmy to polniesmialych. Problemy z niesmialoscia swoja zwalczam. Chodze na randki, nie milcze, rozmawiam na randce bez problemu, czasem caluje niby wszystko ok, a jednak czesto slysze od kobiet, ze jestem niesmialy. I pytanie do pan, po czym rzuca wam sie w oczy niesmialy facet na randce, ulicy, w pubie itd.? Czy macie w pamieci jakies zachowania ze spotkan z niesmialym facetem? Sytuacja zabawne badz zenujace?

Gość bierny agresor
wiesz co naprawde maskuje niesmialosc?

Gość polniesmialy gosc
Słucham

Ty masz z górki, jesteś półnieśmiały i chodzisz na randki, co oznacza, że dziewczyny nie odmawiają ci randek. Masz z górki chłopie i ciesz się, bo widać, że powodzenie jest. Popatrz na ludzi takich jak ja, którzy chcieliby chodzić na randki, ale nie mogą bo ŻADNA kobieta z nimi nie chce się umówić. I jak tu pokonywać nieśmiałość w takich warunkach? Nie da się! Ty masz z górki. Ciesz się tym. Znalezienie kobiety to u ciebie kwestia czasu (może kilku miesięcy). Ja to mam totalnie przesrane w porównaniu do Ciebie!

Gość polniesmialy gosc
Bylem w takiej samej sytuacji jak Ty, bylem tak niesmialy, ze balem sie z cienia wyjsc. Wszystko opiera sie na tym co masz w glowie. Uwierz mi, twarz mam bardzo odlegla od modela, do tego wada wymowy (i nie mowie tu o sepleniuniu czy nie wymawianiu r). Jednak zawsze slysze od dziewczyn, ze nadrabiam dystansem do siebie, poczuciem humoru oraz charakterem. Kazdy ma jakies zalety. Przede wszystkim trzeba uwierzyc w siebie i to mocno. Wciaz mam w sobie jakies resztki niesmialosci, ktora musze zwalczyc, pomyslow mi brakuje co to moze byc. Moze Panie pomoga swoim doswiadczeniem ze spotkan z niesmialymi co Wam sie rzucalo w oczy?

Gość polniesmialy gosc
A co do odmawiania randek to odmawiaja mi i to nierzadko! Musisz sie z tym liczyc, ze tak jest i to jest normalne - bo nie mozna sie podobac wszystkim, ile ludzi tyle gustow. Probuj sie przelamywac i nie bierz tego do siebie. Chociaz ja jestem na tyle nienormalny, ze sobie zapisuje jak wygladala i jak miala na imie dziewczyna, ktora mi odmowila :) Wciaz jestem "na minusie" tzn. wiecej mi odmowilo, ale co z tego? ;) Zyje dalej :)

Gość gość
ja uwielbiam niesmiałych facetów, sa tacy słodcy, niezepsuci, brak im beszczelnosci

Gość gość
Ja tam podbijam do panny mówię chodź ze mną do wanny , później robię ją na wała , niestety czasem panienka jest trochę za śmiała :-( więc wybijam rozluźniony , o k*******a sory zgubiłem gdzieś kondomy :-(

Gość gość
Ja osobiście nie lubię kiedy facet nie utrzymuje kontaktu wzrokowego w rozmowie albo odpowiada bardzo zdawkowo na pytania jakbym miała go zabić za złą odpowiedź.