Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhsishdghdghdf

brak seksu

Polecane posty

Gość jhsishdghdghdf

Witam, mojemu facetowi cos od*** od ponad mc nie kochaliśmy sie.Nie wiem już co robic, nie radzę sobie. Nie zdradza mnie bo nie maiłby kiedy,mamy ciężki okres bo kłopoty z kasą itd no życie nas dopadło.Ale jak go przekonać że ja mam potrzeby a w końcu nie wytrzymam i coś się stanie.miał ktoś tak?

Gość gość
z moim tak mam od 3 lat. wieczne użeranie sie. w koncu zaczniesz go zdradzac albo po prostu zmienisz faceta.innej rady nie ma. dzisiejsi faceci to frajerzy

Gość gość
ja juz 6 rok nie mam sexu z mężęm!!!

Gość gość
nic się nie stanie, nie wybuchniesz

Gość jhsishdghdghdf
nawet zaczełam się kąpać częściej niż raz na tydzień i też nic :(

Gość zaciskaj uda na poduszcze
i przezywaj orgazm

Gość gość
Z moim mezem podobnie. Rzadko a jak juz topare sekund i po wszystkim.

Gość gość
ja juz mam 3 kochanka

Gość jhsishdghdghdf
jhsishdghdghdf nawet zaczełam się kąpać częściej niż raz na tydzień i też nic smutas.gif wez się czlowieku nie wpieprzaj w rozmowe jak masz zamiar podszywać się z jakimis k888durnotami.żal mi cie skoro dla ciebie takie problemy sa jak nie umycie sie, skads musisz czerpac watek pewnie z domu My z mężem mamy inny problem i zwracam się do normalnych ludzi o radę nie idiotow

Gość jhsishdghdghdf
czemu oni tacy sa? a od bylej odszedl bo jak mi to powiedzial musial sie prosic o seks...teraz wychodzi na to ze ja sie mam prosic.nie chce go zostawiac, nie chce zdradzac ale zle mi...moze glupio ze tu to pisze.rozmowy nic nie daja,moje proby tez nic.odwraca sie i spi...faceta sie podobam wiec ze mna tez raczej ok

Gość jhsishdghdghdf
czemu oni tacy sa? a od bylej odszedl bo jak mi to powiedzial musial sie prosic o seks...teraz wychodzi na to ze ja sie mam prosic.nie chce go zostawiac, nie chce zdradzac ale zle mi...moze glupio ze tu to pisze.rozmowy nic nie daja,moje proby tez nic.odwraca sie i spi...

Gość lala ola la
nie chcę cie martwic ale byc moze juz go najzwyczajniej w swiecie nie pociagasz...?

Gość gość
faceci tacy sa. jara ich seks jak musza o niego zabiegac. a jak maja na codzien to juz przestaje to byc atrakcja. pisssdy j****e

Gość gość
a może mu nie staje i się wstydzi?

Gość gość
Jeżeli jesteśmy dopasowani sexualnie to wychodzi samo z siebie...Ok kochasz kogoś - w porządku, ale fizyczność jest bardzo ważna... Ta bliskość musi odpowiadać obojgu

Gość gość
może Tobie łiłka śmierdzi ?

Gość gość
No tylko co z tego, na poczatku wszystko jest ok, a po kilku latach chłopu sie odechciewa. i co wtedy? dopasowanie nie ma nic do rzeczy

Gość kokoline
Rozmawiałaś z nim o tym czemu nie chce się z Tobą kochać? Czasem po prostu wystarczy zapytać i nie będziesz musiała się żalić na forum :P Może ma facet problem z erekcją? I to wcale nie musi być spowodowane tym, że go nie pociągasz. Kup mu liderin , jak mu stanie bez problemu to się wyluzuje i nie będzie się krępował i będzie miał większą przyjemność z seksu.

Gość gość
Wrzuć wiagry do ciasteczka a wyduupczy pół miasteczka