Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

dziewczyny największy penis jaki ujeżdżałyście

Polecane posty

Gość gość
Robolek sadysto mścisz się na kobietach przez to że masz korniszona ? Tu pies pogrzebany psycholu ?

Gość Polski Robolek z UK
Nie mszczę się, kocham kobiety. Po prostu lubię ostry seks i zdecydowana większość moich partnerek też to lubi. Tyle że one nie spędzają godzin na babskich forach i nie opowiadają bajek o 20 centymetrowych penisach ;)

Gość gość
Robolku ! Do zrzygania i do krwi ?! Nooo,toś sobie reklamę jebnął , nie ma co !!! TEORETYCZNIE jesteś dewiantem,a praktycznie....g***o wiesz o potrzebach prawdziwych kobiet...

Gość Polski Robolek z UK
Seks waginalny raczej mało mnie podnieca, wolę anal i oral :) I wyobraźcie sobie, że takich jak ja jest wśród facetów większość - tak więc trudno nazwać mnie "dewiantem" :)

Gość Polski Robolek z UK
O ile 15 cm w gardle krztusi i doprowadza do wymiotów, o tyle 20 cm w gardle może zabić (uszkodzić drogi oddechowe). Podobnie jest z analem - 20 cm w tyłku może doprowadzić z czasem do wypadania o******cy, 15 cm jest w sam raz. Tak więc ja nie narzekam i moje partnerki też nie ;)

Gość gość
robolku tak sie udzielasz na tym forum a masz nie duzego fiuta i nawet nie masz sie czym pochwalic a to ze zadna nie nazekala to nie znaczy ze bylo jej dobze a wiele facetow ma 17 cm penisy 18 cm i naprawde maja sie czym pochwalic

Gość gość
miałam różnych facetów w łóżku, od 10 cm do 20 cm i stwierdzam, że 10 to za mało, a 20 za dużo.. nie mieścił się we mnie i sprawiał ból, dodatkowo nie umiałam jakoś uprawiać z nim sexu na jeźdźca, choć to bardzo lubię. Mój ostatni miał jakoś 16-17 i był idealny na długość i na grubość (choć nie wiem jaką miał grubość w cm). Z takim mogłam się kochać w każdej pozycji.

Gość Polski Robolek z UK
Faceci gadają ze sobą. Poza tym największą popularnością wśród facetów, niezależnie od wieku, cieszy się p***o z gatunku "anal" i "blowjob". To chyba o czymś świadczy, prawda? Każdego faceta anal i oral bardziej podnieca od klasycznego seksu, bo to po prostu jest coś, co teoretycznie uchodzi za perwersję, a perwersja zawsze jest bardziej podniecająca i powoduje mocniejszy wzwód.

Gość gość
15 cm wcale nie jest w sam raz ale tak sie pocieszaj bo masz nie duzego

Gość gość8888
Robolek czyżby moje podejście do mężczyzn cię uraziło. Ale wybuch agresji. Nie martw się. Są kobiety, które lubią ujeżdżać kucyki. Ja nie bardzo je rozumiem, ale ty dzięki temu możesz odnaleźć szczęście. Nie trzeba się zaraz denerwować.

Gość Polski Robolek z UK
Ojej, te 2 centymetry naprawdę robią taką wielką różnicę? Większość z Was to pewnie stare panny, albo zamężne prukiewki co siedzą przy garach, i umilają sobie czas trollowaniem na forach ;)

Gość gość
:D:D:D teks z kucykiem trafiony i zatopiony !:classic_cool:

Gość gość
wlasnie 17 cm jest w sam raz i jeszcze zeby dosyc gruby byl

Gość gość
W takim razie szczęście,że na takiego nie trafiłam,bo lubię seks oralny i analny często bardziej niż waginalny,ale wymioty i krwawienie mnie nie kręcą wcale :( Seks jest dla mnie super przyjemnością ...

Gość gość
tak kazdy cm robi roznice

Gość gość
Jaki j**aka z małym fiutem ,jak to kobietom dogadza hahaha

Gość gość
oj robolu... musisz mieć nie wiele lat i małe doświadczenie skoro tak mówisz. Gdybyś wiedział cokolwiek o kobietach, to byś wiedział, że świat p***o różni się znacznie od realności. To, że aktorki p***o udają orgazmy gdy ujeżdża ją penis w tyłek, to nie znaczy, że ma z tego przyjemność. Pewnie są takie kobiety, co to lubią, ale pewnie jest ich mało. Rzyganie czy krwawiący o***t nie są wyznacznikiem super sexu... To raczej jest porażka niż powód do dumy

Gość Polski Robolek z UK
No to jak ty chcesz mieć fajny seks oralny i analny z facetem co ma 20 cm w gaciach? Z takim będziesz jeszcze mocniej się krztusić i krwawić niż przy moim 15 cm "korniszonku" ;)

Gość gość
Bo to sadysta , ma małego i dlatego wyładowuje swoją frustracje:O

Gość gość
mialam partnera co mial 15 cm i zadna rewelacja to nie byla przecientny byl teraz moj facet ma 18 sex z******ty

Gość Polski Robolek z UK
A skąd wy w ogóle znacie długość przyrodzeń waszych facetów? Mierzycie im metrówką? ;)

Gość gość
ma nie duszego ptaszunia a uwaza sie za ogiera

Gość gość
robolu, nie chodzi mi o długość twojego korniszonka, bo to akurat uważam, że jest ok, ale sposób w jaki się wyrażasz o seksie ogólnie. Chodzi mi o to, że krwawienie o***tu i rzyganie podczas loda wcale nie jest fajnie.

Gość Polski Robolek z UK
A mnie to kręci i już :) Każdy ma prawo mieć swoje gusta. OK, zmywam się, mam jeszcze pracę do wykonania, a tracę czas na gadce o długości penisów :D

Gość pulse299
fajne sa topiki o wielkosciach ale dajcie sie dziewczynom wypowiadac spokojnie :) kazdy chce byc doceniony i kazdy chce byc doceniony i kazdy chce szczescia, proste. ale proste jest to ze nie kazdy z kazdym moze sobie satysfakcje czy to wlozku czy na innych planach zaoferowac i tyle. nic w tym zlego przeciez :) mi sie nie kazda panna podoba i ja sie nie podobam kazdej pannie i jest luz :)

Gość gość
tak pomiary robimy a zmoich pomiarow 15 to przecietny

Gość iza22 londyn
no ladnie mu dziewczyny pocisnelyscie :) 15 to faktycznie zadna rewelacja. moj najwiekszy to 24cm, bolesnie ale dobrze to wspominam :)

Gość gość
tak kazdy cm robi roznice

Gość gość
taaaaa j**aka że do krwi i wymiotów r***a :D:D:D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się