Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona nie pisze

Polecane posty

Gość gość
Już księżniczki się zleciały. A nie pomyślałyście że on już do niej napisał i teraz czeka na odzew? A w ogóle z tymi swoimi roszczeniami to do średniowiecza spadajcie.

Gość gość
Autor nam zaniemówił, chyba mu się głupio zrobiło.

Gość wejherland
autor nigdzie nie napisał '' nie ODPISAŁA'' jakis problem ze zrozumieniem treści pisanej ?

Gość gość
No i co z tego że nie napisał że "nie odpisała", różnie może być. Już się tak nie panoszcie królewny z drewna.

Gość gość
On czeka aż panna napisze, a skąd ona ma niby wiedzieć że on na to czeka????????

Gość wejherland
tak od razu krolewny z***biscie,

Gość gość
A skąd ta pewność że ona nie napisze, być może ona czeka na to aż to ten koleś napisze????

Gość gość
ja jestem ona i wiem, ze nie napisze jeszcze jakies watpliwosci?

Gość gość
Wątpliwości sa zawsze:-(

Gość wejherland
wątpliwości są, ale moze tez trzeba ruszyc doope i napisac samemu ?

Gość gość
Ja jak pisałam to się zakochałam wiec juz nie chce pisać wiec skoro nie pisze to nie chce bądź ma wątpliwości

Gość gość
Skąd wy możecie wiedzieć co w tej chwili czuje autor tego topiku, a co ta laska do której wzdycha????

Gość gość
Jak nie odpisze do paru dni usuń numer i tyle- tą są walnięte księżniczki gimby z mózgowiny

Gość cvvbdvx
a Ty skąd mozesz wiedziec, że tak uparcie go bronisz?

Gość gość
ona nie napisze, on nie napisze, oto paradoks proporcjonalny do ich milosci :)

Gość gość
A ta prawdziwa "ona" pewnie czeka az autor do niej napisze :O Kurfa, faceci czy wy jesteście ciotki czy chłopy w koncu? Kobiety zawsze czekały i czekają na ruch faceta, taka nasza natura i już. A w waszej naturze powinna być inicjatywa. Przestańcie czekać i po prostu do nich napiszcie, zobaczycie, że odzew będzie od razu.

Gość gość
Dokładnie panowie do dzieła, honor do kieszeni, tchórzostwo też pominiemy:-)

Gość gość
nie pisz do niej i daj jej zyć jak jesteś c**a to pomysl, po cholerę fajnej babce jakas c**a na bank narobił nadziei, a ptem sie wypiął, ateraz wielce zakochany

Gość gość
Facet powinien być facetem, taka jego rola, a jak jest c**ą, to dziękujemy:P Nie narzucam się facetowi, jeśli on nie wykazuje inicjatywy. Jeśli On ma gdzieś , to ja również i temat zamknięty, ot co!

Gość gość
Ja bym radziła aby sie odezwał do niej jako pierwszy.

Gość gość
Kobiety zawsze czekały i czekają na ruch faceta, taka nasza natura i już. A w waszej naturze powinna być inicjatywa. xxx Jezu, kolejna królewna z drewna. Co powinno być w naszej naturze to jest nasza sprawa. Jak mamy ochotę to coś zrobimy, jak nie, to nie. Żadna księżniczkowata krowa nie będzie nam dyktować co mamy robić. A może chłopak sprawdza dziewczynę czy jej zależy? A ona jak ta idiotka nigdy nic od siebie nie zrobi, bo czeka na gotowe? Wtedy lepiej ją olać niż się z taką męczyć.

cos wam opowiem, jak ja sie wypowiedziałam na forum ze jako pierwsza napisalam do faceta, zaprosiłam na kolacje , zaprosiłam na kawe, to mnie tak objechały inne dewoty, ze sie nie dziwie ze laski sie boja pierwsze robic krok jak tak jej wychowały , czytaja jak to sie ponizaja i zebraja o uczucia faceta skoro pierwsze wychodza z inicjatywa. Nie ludz sie nie napisze ty to zrób pierwszy

Gość gość
"gość masakra, co to za czasy nastały, że faceci tylko czekaja na odzew zero wlasnego myslenia, zero zdobywania, wszystko chca miec na tacy k***a a jak juz maja to i tak olewaja bo musza ''zdobywać'' pechowiec.gif żalosne". Z ust mi to wyjęłaś! :-P

Gość gość
księżniczkowata krowa :P skarbie, wiedziałam, ze to Ty :P

Gość gość
Facet powinien być facetem, taka jego rola, a jak jest c**ą, to dziękujemyjezyk.gif Nie narzucam się facetowi, jeśli on nie wykazuje inicjatywy. Jeśli On ma gdzieś , to ja również i temat zamknięty, ot co! XXX Kolejna "sprytna", co tylko na gotowe czeka. Nie ma dzisiaj tak dobrze drogie paniusie, samej też trzeba się postarać. Aha, i większość facetów też może powiedzieć tak samo: "Nie narzucam się kobiecie, jeśli ona nie wykazuje inicjatywy. Jeśli Ona ma gdzieś , to ja również i temat zamknięty, ot co!". Prawda że fajnie?

Gość gość
fajne, jak wszystko co napiszesz :P