Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaatyldaaa

o co jemu moze chodzic

Polecane posty

Gość maaaatyldaaa

Cześć, mam 20 lat, w ubiegłym tygodniu dwa razy spotkałam się z nowym facetem, którego niedawno poznałam. Jestem w 4 letnim związku, który powoli się wypalał i ten "nowy" o tym wiedział. Dziś zakończyłam ostatecznie mój związek, o czym powiedziałam w rozmowie "nowemu". Jednak on powiedział po prostu, żebym się trzymała, że wolność jest fajna i że będzie wszystko okej. Nie pisałam mu, że jestem smutna, nie wiem dlaczego tak mi napisał. Zastanowiły mnie również jego słowa "wolność jest fajna". Trochę wkręciłam się w tą znajomość, ten facet mnie intryguje, ale zastanawiam się czy on nie widzi przypadkiem we mnie tylko koleżanki? Raz on zaproponował spotkanie, drugi raz ja a on chętnie na to przystał. Odzywa się do mnie codziennie lub co dwa dni, prawi mi komplementy ale też czasem się "droczy". Z męskiego punktu widzenia (ale też z damskiego) jak myślicie : czy facet który się spotkał dwa razy i po tych spotkaniach odzywa się, ale też mówi że wolność mi się spodoba, traktuje mnie jak potencjalną "dziewczynę" czy jak koleżankę? Czy odzywałby się od razu po spotkaniu jeśli miałabym być tylko koleżanką? Nie wiem, mam ciągle rozkminy na ten temat bo nie mogę go rozgryźć :) dodam, że ma 24 lata.

Gość gość
Aleś durna, zwyczajnie p******ć sobie chciał cudzesa a nie wiązać z tobą, teraz jak mu wyjechałaś że zostawiłaś faceta będzie trzymał się od ciebie z daleka z obawy że desperatka przyczepi się jak rzep do psiego... :D

Gość mroczne mrrrau
Matyldo a co miał powiedzieć? Spotkaliście sie dopiera dwa razy a ty chcesz deklaracji z jego strony? Nawet jak chce to powiedzieć ci tego nie może bo wypadł by poprostu śmiesznie. Daj wam czasu , troszke wiecej czasu :)