Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ehhhh dlaczego bruneci są tacy nieśmiali

Polecane posty

Gość gość

i nie kradną serc pięknym niewiastom?

Gość gość
Jak to nieśmiali? Są tacy sami jak inni. Skoro do ciebie nie zagadał, to może nie chciał?

Ty wyżej, masz rację, szatyni też tacy są, dlaczego? Dlaczego Polscy faceci są tacy wstydliwi w nawiązywaniu znajomości z kobietami?

Gość gość
bo polki uwazają podrywającego faceta za: - frustrata desperata - zboczeńca - pajaca z kursów pua - myslą, ze ktos sobie robi z nich jaja - nie potrafią podrywac, są prostaccy, wulgarni, jak świnei w chlewie - polki uciekają, glupio sie usmiechają, nie potrafia flirtowac

fiku mikuuu-Bo nas olewacie, wyśmiewacie nas, jesteście materialistkami i egoistkami. Do tego robicie wstyd na całym świecie, bo puszczacie się z innymi rasami ludzkimi.

Miałam na myśli normalnych facetów, z całym szacunkiem BSA, ale akurat gdybyś Ty zaczął podrywać uciekłabym z krzykiem :)

Gość gość
Bruneci się szanują i nie podrywają poleczek.

Gość gość
Sama nie mogłaś go poderwać? Trzeba było go poprosić, żeby ci zrobił zdjęcie, albo kilka.

Gość gość
Tego nie wiesz. W obiektywie by ciebie zobaczył inaczej i dostrzegł to czego mijając się nie zauważa. Zobaczyłby, ze może masz ładny uśmiech np. Skoro jesteś nieśmiała i mimoza, to będziesz sama. Znasz go przynajmniej i widujesz?

fiku mikuuu- A czemu byś uciekła? Skąd byś wiedziała że ja to ja?

fiku mikuuu-Skąd wiesz że jestem groźny, może mam miły wyraz twarzy, chyba że się boisz niebieskookich bo ci się z Niemcami kojarzą....

Ostatnio mi jedna dziewczyna powiedziała że mam oczy jak Daniel Craig, ale nie wiem czy to oznaczało że mam straszne czy też nie.

No przecież o tym ten temat (śmiali są tylko niebruneci, czyli kretyni o przerośniętym ego), pytanie: dlaczego i jak temu zaradzić?

Chociaż gardzę wszelkiej maści lekarzami od psychologi i uważam ich za kretynów g***o wiedzących o umyśle ludzkim itd to lubię mówić to zdanie - jesteś chora powinnaś się leczyć XP