Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasizda

ludzie z kafe

Polecane posty

Gość kasizda

To nic innego jak banda zakompleksionych kretynow . Są to też ludzie z problemami psychicznymi ( tych jest ok 90%) których poczucie własnej wartości to dno , najczęściej to depresanci , schizofremicy, psychozycy, alkocholicy itp. A nie mają oni nic innego do roboty tylko pisać długie teksty o swoich problemach i porażkach życiowych.nie chce nikogo oceniać ale tak to mniejwiecej wyglądA a czemu kafeteria ? Bo na innych lepszych stronach takich jak fejs(którego nie ma99% forumowiczow) nie mają poprostu czego szukać bo ich grono zznajomych z reala ogranicza się do rodziny. Jesteście poprostu beznadziejni ci którzy piszą o seksie że szukają partnerów to nie śmiałe chlopaczki którzy na czatach erotycznych nie odniesli większych sukcesów bo i tam trzeba mieć gadane żeby się pokazać, spróbujcie znaleść jakieś argumenty zaprzeczając temu co napisałam. Chociaż pewnie nie będziecie mieli jaj żeby odpowiedzieć czymkolwiek .

Gość gość
Rzeczywiście fejs jest lepszy dla zakompleksionych ludzików, którzy muszą się dowartościowywać przed masą "znajomych" widzianych tylko raz w życiu.

Gość gość
kasizda zgadzam się w 100 % :D

Gość gość
choroby, nalogi, niepowodzenia i inne nieszczescia, ktore kaza tu ludziom wchodzic i zalic sie lub tworzyc w wirtualnym swiecie swoja namiastke lepszego zycia, to nie powod, zeby kogos obrazac, wiecej empatii autorko

Gość gość
można mieć np. kompleksy z powodu czytania błędnego zapisu wyrazów nie śmialy = nieśmiały znaleść = znaleźć :)

Gość gość
Większość ludzi z kafe nie ma fejsbuka ponieważ nie ma czym się pochwalić !

Gość kasizda
Chyba nawet na takie strony jak youtube nie macie wstępu tam ludzie którzy się wypowiadają przynajmniej coś znaczą a ludzie na kafe to takie robactwo bez przeszłości i przyszłości którzy żyją chwilą

Gość gość
Kafeteria to życie gdy się nie ma życia :D

Gość gość
Jak Ci się maleńka nie podoba to mykaj ze swoimi znajomymi do baru, bo mając fejsa napewno przebierasz w propozycjach towarzyskich. Pochwalić=dowartościować=KOMPLEKSY

Gość gość
Serdecznie dziękujemy za wyrażenie opinii ale mimo wszystko chory ci w pupę!

Gość gość
mam kompleksy więc jestem tutaj z Wami :D

Gość gość
*-choy znaczy się miało być :classic_cool:

Gość gość
w sumie prawda, wcześniej nie wiedziałąm, że istnieje coś takiego jak kafe, dopiero jak stwierdzono u mnie schizofrenie i rozstałam się z mężem wpadłam na ten portal.

Gość gość
Wydaje mi się że popełniłaś błąd zestawiając wyrazy zakompleksiony i kretyn.Kompleksy są domeną ludzi wrażliwych.Wrażliwość jest zaletą(choć niektórzy mają inne zdanie) i nie może być połączone ze słowem kretyn gdyż ów wyraz ma zabarwienie pejoratywne.Podajesz liczbę 90%,podaj więc badania na które się powołujesz bo chyba nie wzięłaś ich z głowy czyli z niczego.Trzy wyrazy po kolei trzy błędy "schizofremicy, psychozycy, alkocholicy".Zwracasz uwagę tylko na artykuły związane z seksem co świadczy o zaburzeniu emocjonalnym być może związanym z traumą którą przeszłaś.Może chcesz o niej porozmawiać co pozwoli lepiej zrozumieć dręczące cię problemy.

Gość Freud_
Wydaje mi się iż jesteś zaburzona i potrzebujesz pomocy specjalisty. Proponuję rozmowę z psychologiem, aby przepracować tłumione w tobie emocje i popędy.

Gość kasizda
Jesteście conajmniej śmieszni mówiąc że to ja mam problemy , to już chyba jakieś siły specjalne kafe które stają w obronie tych którzy poprostu pogodzili się z prawdą :-)

Gość TheBoski
Tak ten co ci proponuje rozmowę należy do elity intelektualnej tego forum bo ja np. Nie miał bym szans na wymyslenie tego typu riposty :-)

Gość kasida
No dobra. Zwyciężyliście. Mam osobowość analną. Mój terapeuta gdy stawiał taką diagnozę....lubieżnie się przy tym oblizał.:classic_cool:

Gość Freud_
Brawo! Najważniejszy jest ten pierwszy krok.To serdeczny wobec siebie jak i otoczenia,przejaw woli by zmienić w sobie to co czyni cię nieszczęśliwą. Chętnie pomógłbym ci spenetrować twój problem głębiej.:classic_cool:

Gość kasizda
Jakoś nigdy nie słyszałam żeby w rozmowie w realu padło słowo kafeteria gdyż ten kto z niej korzysta ma zazwyczaj wiele tematów o których nie chce gadać a kafeteria to taki temat tabu wśród jej użytkowników.

Gość gość
to po co zakładasz taki temat jak jesteś marginesem społ ?

Gość kasizda
Pamiętam, jak mój terapeuta bardzo mnie chwalił, gdy w czasie jednej sesji udało mi się pochłonąć paczkę zszywek, dwa spinacze oraz połowę własnej kartoteki. Zawsze powtarzał, że jestem jego ulubioną pacjentką z zaburzeniami łaknienia.

Gość kasizda
Nie którzy użytkownicy nie potrafią czytać więc takich się poprostu ignoruje

Gość gość
Z głupotą się nie dyskutuje fakt, pa

Gość kasizda
Prawda w oczy kole . Pa

Gość 20 24
Jeżeli o czymś nie słyszałaś to nie znaczy że to nie istnieje.Gdyby istniało tylko to o czym wiesz i co rozumiesz ludzie byliby na poziomie umysłowym ameby.

Gość gość
tak to jest jak się wszystkich mierzy swoją maiarą

Gość gość
Swiete Slowa,Swieta Prawda :)