Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Dla prawików liczą się drobne przyjemności

Polecane posty

Gość żelek in orange
"Zobacz jaki mają program, a dowiesz się czym jest liberalizm, wolny rynek " | ty sobie zobacz, jaki program miała platforma, jak szła do wyborów. i co z tego zrealizowała? nic. | trzeba być naprawdę głupim, żeby wierzyć, że w tym kraju program partii jest czymś więcej, niż tylko kiełbasą wyborczą. | ty byś uwierzył nawet w to, że każdy polak dostanie po wyborach różowego słonia. ale cóż, głupich nie sieją, sami się rodzą.

Gość żelek in orange
"Widać że nigdy nie mieszkałaś w domu" | mieszkałam kilkanaście lat w domu z dużym ogrodem i sadem, więc teksty o blokach możesz sobie w rzyć wsadzić :) wymyślaj dalej jakieś pierdoły i pisz elaboraty. ja sensu dalszej dyskusji z imbecylem i mitomanem naprawdę nie widzę.

Gość na pomarańczowo bo mam kaprys
"Jak ją kaliban walił w kakao, to tak nie pierzyła trzy po trzy" x Uwielbiam te teksty BSA. W ogóle kafeteria bez prawiczków byłaby nudna.

Gość na pomarańczowo bo mam kaprys
"OK Podsumujmy temat do tej pory: Dla prawiczkow licza sie drobne przyjemnosci jak emerytura ZA 700 zl." x A ta już kompletnie odleciała :D

Gość i maciek tak za nią lata
biedny chłopak

Gość witaj żelku
żelek, masz auto i prawko?

Gość żelek in orange
"Jak ją kaliban walił w kakao, to tak nie pierzyła trzy po trzy" | a nie mówiłam, że on się buja w moim eksie? i marzy o seksie z nim? :D anal zostawiam takim kryptogejom jak ty :) | cwaniak w necie - c i p a w świecie - to cała prawda o koledze BSA :) | "JKM zawsze od wielu lat mówi to samo" | no właśnie - MÓWI. bo nigdy nie rządził i nikt nie zweryfikował jego gadki.

Gość do żelek
ale rimming i tak uprawialas, wiec dla facetow ktorzy szukaja kobiety z akceptowalna przeszloscia seksualna mozesz byc zbyt zbrukana

Gość gość
"no właśnie - MÓWI. bo nigdy nie rządził i nikt nie zweryfikował jego gadki." x Więc na wszelki wypadek zagłosujmy na PO lub PIS. Może już się tyle nakradli, że im wystarczy.

Gość żelek in orange
"ale rimming i tak uprawialas" | wow, niezłe macie fantazje o moim życiu seksualnym :classic_cool: | i co jeszcze w łóżku robiłam? rozumiem, że wiecie to lepiej, niż ja? :D:D:D

A potem się żelku dziwisz i masz mu za złe, że kaliban napisał że jesteś słaba w łóżku.

Gość pisalas na forum o rimmingu
ze to jest przyjemne

Gość żelek in orange
niestety nic takiego nie pisałam. przykro mi, ale to wszystko wasza fantazja :) i nie znajdziecie ani jednego mojego postu na ten temat. a jeśli wola - szukajcie. | BSA - niniejszym kończę z tobą jakąkolwiek dyskusję, bo nie mam zamiaru czytać kolejnych bzdur na temat swój i mojego byłego partnera. bądź łaskaw od niego i ode mnie się o d j e b a ć. | może on nie jest ideałem, ale nie zasługuje na to, żeby jakiś niedo.ru.chany brukarz obsmarowywał go na forum i wypisywał jakieś durne kłamstwa o tym, jak to podobno źle mnie traktował i porzucił. | bez odbioru, imbecylu 🖐️

Gość gość
akurat na forum wszystko widać;) f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5670010&start=90

Gość żelek in orange
no i gdzie ja tam niby pisałam, że uprawiałam rimming? :D bo jakoś nie widzę.

Gość dobry temat
Jeszcze tak wpienionego Żelka to nie widziałem :D Maciek uważaj na nią, to ostra kobieta!

Gość zelek moze i
mialas tylko 1 partnera i to w zwiazku, ale po rimmingu jestes skreslona

Gość żelek in orange
"Jeszcze tak wpienionego Żelka to nie widziałem" | rly? to bardzo mało widziałeś na kafe, chłopcze. ostatnio jestem chodzącym spokojem i luzem.

Gość taki jeden facet 1984
no cóż muszę się zgodzić z tym co pisze BSA. sam jestem kapitalistą i ubolewam nad tym ,ze państwo okrada mnie codziennie. Wiele razy się przekonałem ,że w życiu trzeba liczyć głównie na siebie i swoich bliskich, przyjaciół ,a nie państwo. ...jak jestem chory to najczęściej leczę się i tak prywatnie bo np miałem chore zatoki i łeb mnie napierdalał tak ,że nie idzie wytrzymać i co ? ...i w NFZ mi pani mówi ,że za 2 miesiące jest wolny termin do laryngologa ...no proszę .. więc co robię ? idę prywatnie i mam wizytę od zaraz. ...teraz się rozchorowała nasza sunia i co ? ..NFZ ? ..nie prywatnie ..stomatolog ? ..prywatnie ..więc widać z moich podatków to jak płacę na lewackie niedołęgi co ,gdy ja pracuje to oni sie opierdalają ,żrą i marudzą jak to im ciężko ...pfu

żaba piszesz "jak wyjeżdżacie na wakacje to też nie wykupujcie ubezpieczenia - w razie czego wywalicie kilkadziesiąt tysięcy złotych/euro/innej waluty na leczenie, ale skoro was stać - to luzik. ja wolę się ubezpieczyć za te kilkadziesiąt złotych i w razie czego ściągnąć tę kasę z ubezpieczalni" ..no widzisz ,ale tu masz wybór ..a nie przymus .

Gość żelek in orange
"bo np miałem chore zatoki i łeb mnie napie**alał tak ,że nie idzie wytrzymać i co ?" | na zatoki to bierz regularnie sinucol (kiedyś brałam sinupret, ale sinucol jesttańszy i skuteczniejszy), noś ciepłe czapki, stosuj inhalacje - olejek pichtowy i eukaliptusowy. | bo to "leczenie" zatok nawet w prywatnych klinikach to jedna wielka ściema. ja sobie sama wyleczyłam. | rozważam jeszcze kupienie sobie takiej nagrzewającej lampy, bo zimą to lubi wracać.

Gość zakochanadoszalenstwa
Zapraszam do udziału w dyskusji: f.kafeteria.pl/temat.php? id_p=5741139&start=30 :)

dzięki żabo za te inhalację ..a czapkę noszę

Gość ewa z karolewa
Ja na zatoki biorę sinulan, mnie bardzo pomaga, 2 tabletki rano do śniadania i po paru dniach wracam do żywych