Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemscic sie na zonatym facecie

Polecane posty

Gość gość
Ale z opisu wynika, że zdrada była i foty są. To o czym tu rozmawiać? A co do upublicznieniu zdjęć to następnym razem frajer się zastanowi zanim zdradzi i zrobi sobie pośmiewisko z żony.

Gość kerrinns
ja bym sie do tej kobiety nie zwracala, dostala juz od ciebie info, ze maz ja zdradza...reszte robilabym sobie poprostu tak sobie, zdjecia na fejsa, na nasza klase...a co masz prawo...nikt ci nie zabroni...z jego kumplami zagadal jakby nigdy nic sie nie stalo... ja jestesm generalnie oaza spokoju, ale jakby mnie ktos w taki sposob oklamal, to stalabym sie perwersyjna suka;)....wiec pewnie bym cala swoja czarna moc w zemste wpakowala;)

Gość gość
To nic nie da, zona jest pewnie tak zaklamana ze nie uwierzy, w koncu zostala jego zona czyli musi byc glupia jak but. Sa takie baby

Gość gość
na pohybel puszczalskim - nie odróżniasz moich postów od postów Autorki. W moim przypadku seksu nie było i by go nie było, bo ja do puszczalskich nie należę. Ale on jako facet, który się o mnie starał i wyraźnie dawał mi do zrozumienia, że chce się ze mną umawiać na randki, na pewno myślał o seksie. Zwłaszcza jako żonaty facet, który staje na głowie, żeby spotkać się z kobietą. To że by tego nie dostał ode mnie po tak krótkiej znajomości to inna rzecz. Ale przecież nie zamęczał mnie telefonami po to, żeby pograć ze mną w piłkę. :-D Gdybym ja była inna albo trafiłby na kogoś innego to by zdradził, a może już zdradzał tę kobietę z innymi, skoro jest taki chętny na umawianie się i ukrywa przed kobietą to, że jest żonaty. To nie jest w porżądku wobec jego żony i szkoda że ona nie wie, z kim mieszka pod jednym dachem. A ładna ta jego żona, po prostu trafiła na faceta bez żadnych zasad.

Gość gość
"gość Dajcie spokój! Słowo autorki przeciw słowu pana uwodzącego". Wiesz, niezupełnie. Ja, nieautorka, mam też od tego wakacyjnego amanta nawet dużo e-maili i innych dowodów, które jednoznacznie pokazują, że to on pisał, dzwonił i że chciał się ze mną umawiać na randki. Na szczęście nawet nie udało nam się spotkać na randkę, bo niedługo wyjeżdżałam. Ale on wciąż próbował sądząc, że się uda. A ja mu dałam swoje dane sądząc, że to będzie zwykła znajomość internetowa ot tak, do pogadania. A od następnego dnia telefony i e-maile z zaproszeniami.

Gość wifigdańsk
niestety w naszym prawie cywilnym ani karnym nie ma takiego paragrafu ktory zabraniałby kłamać o swoim stanie cywilnym w celu pójscia do łóżka,innymi słowy nie jest to zabronione.jeżeli koleś działał zgodnie z prawem i nie złamał prawa to nic mu nie mozesz zrobic. ale jest takie powiedzenie dobry nauczyciel drogo kosztuje.i najlepsze co mozesz zrobić to podziękowac kolesiowi za otwarcie oczu. i na drugi raz lepiej sprawdzaj stan cywilny zanim pojdziesz z kimś do łózka.to naprawde nie jest trudne.

Gość gość
1.Porysuj mu samochód 2. Poprzecinaj opony w samochodzie 3. Urwij lusterko 4. Wyślij zdjęcia żonie 5. Te same zdjęcia podkładając jego sąsiadom do drzwi 6. Powiedz hoojowi ze zostanie TATUSIEM , BO WPADLISCIE

Gość gość
Mnie też przyszło to do głowy. Powiedz mu, że zaciązyłąś.

Gość hers
S***********o jest wśród nas! Trzeba mieć się na baczności. Autorko, ja również bym nie odpuściła i w pełni popieram Twoje stanowisko. Jeśli odpuścisz temat to tak jak byś wydała swoje przyzwolenie, a owy k***s będzie się czuł bezkarnie dalej robiąc to samo. Mało tego, TY będziesz się czuła upokorzona, że nic nie zrobiłaś.. żonka na pewno powinna dostać fotki na maila lub telefon skoro z nią pisałaś, jakiś jego czuły punkt przy atakuj.. jak już ktoś pisał auto?:P (z ciążą może lepiej nie żartuj:) swoją droga ten popapraniec ma bardzo lojalnych kumpli!!

Gość wifigdańsk
to nie jest dobry pomysł bo szkode koleś zgłosi na policji i jeszcze za to bekniesz. a ciażą się moze wcale nie przejjać.powiedziec zonie? ale o cyzm? przeciez zona wie. daj sobie spokoj i na drugi raz badz bardziej rozważna.

Gość hers
Może i zgłosi, ale czy będzie miał na to jakieś dowody? Nie sądzę, za to zauważyłam, że odradza głównie płeć męska hmm ciekawe.. żona wie tyle co jej mąż powiedział, jak zobaczy zdjęcia to może przejrzy na oczy, jeśli dalej będzie mu wierzyć to pewnie jest kurą domową i nie ma gdzie iść! Autorko, popapraniec powinien zapłacić za swoje postępki własną walutą, nawet jeśli jest nią żona i dzieci a Ty czuć się spełniona:) Powodzenia

Gość wifigdańsk
"Może i zgłosi, ale czy będzie miał na to jakieś dowody" jest cos takiego jak monitoring,poza tym moze to zauważyc jakiś przypadkowy swiadek.

Gość gość
a już nie straszcie. W Polsce wykrywalność takich przestępstw jest znikoma. Musieli by ją za rękę złapać.

Gość wifigdańsk
no nie,ja nie jestem płcią męską ;) a odradzam nie,ze by "popuścić" tylko zeby autorka sie nie kompromitowala bo praktycznie nic się nie da zrobić.sama powinna przed sobą przyznac ze byla naiwna-jesli chce budowac zwiazek to się np zaprasza do domu-jesli facet nei zapraszał tylko spotykali się w motelach lub u niej to o czym to swiadczy? porysowac samochód o losie!to tylko swiadczy o frustracji i jeszcze bardziej się skompromituje.jesli się popełniło bład to trzeba wstac,otrzepac się i pójść dalej-mądrzejszym o to doswiadczenie.i nie popełniac drugi raz tego samego błedu. poprostu autorko olej go a co ci da ze zonie powiesz. jeszcze poleć do dzielnicowego.

Gość gość
Popieram calkowicie wifigdansk. Jednak tak troszeczke zemscic sie mozesz i nie bedziesz robila z siebie idiotki. zrob sobie zdjecia z z******tym facetem i wyswietl na facebooku. Tak mu tylko dasz do zrozumieni, ze to on byl twoja zabawka., ze Ciebie stac na lepszego goscia i ze o nim juz nie myslisz. Psychicznie bedzie cierpial, choc moze wyslac ci wiadomosc typu...ale z ciebie k***a itp. Jak to zrobi to napewno zemsta sie udala. Ty nawet mu nie odpisuj.

Gość gość
"wifigdańsk i na drugi raz lepiej sprawdzaj stan cywilny zanim pojdziesz z kimś do łózka.to naprawde nie jest trudne". Wyobraź sobie, że w moim przypadku dowiedzenie się o tym bylo prawie niemożliwe, bo jak już pisałam, on ukrywał wszystko, co mogłoby świadczyć o tym, że jest żonaty. A sprawdzić inaczej niż przez neta go nie mogłam, bo mieszka kilkaset kilometrów ode mnie.

Gość gość
Zaloz konto na FB i wrzuc tam zdjecia z nim z podpisem: "za 8 miesiecy tatus mojego dziecka" :P Wyslij link do zony niech sobie pooglada...

Gość gość
1.Porysuj mu samochód 2. Poprzecinaj opony w samochodzie 3. Urwij lusterko 4. Wyślij zdjęcia żonie 5. Te same zdjęcia podkładając jego sąsiadom do drzwi 6. Powiedz hoojowi ze zostanie TATUSIEM , BO WPADLISCIE """"""""""""""""""""""" jasne zrób tak, zwłaszcza punkty 1,2 i 3 a on na pewno nie zorientuje się kto mu szkód narobił. :D Tak ci się odwdzięczy razem z kumplami, że przez resztę życia będziesz wegetować jak roślinka.

Gość To ja od auta
Go ahead, nic ci nie udowodni , ponadto możesz wysłać zdjęcia do jego roboty ! :-p Trzeba karać padalców i chronić innych przed drapieżnikami, a kolesiów to Ty tez możesz na niego nasłać za kilka piw dostanie w.p.i.e.r....l to przestanie latać i kłamać . Widzę ze panowie bardzo kochają swoje 4 kółka :-p Ja tak zrobiłam i miał same tyły bo to był mercedes C300 :-) , :classic_cool:

Gość gość
powiedz, że wpadliście do rury wydechowej włóż ziemniaka, narobisz mu niezłego rabanu:)

Gość gość
ciekawa jestem jak te wszystkie zoneczki nie byly puszczalskie i te lalunie które tak pisza o autorce, pewno w pierwszym rzędzie siedzią w Niedziele w Kościele :)

Gość To ja od auta
Dobre z tym ziemniakiem :classic_cool: , działa ?

Gość To ja od auta
Daleko trzeba wepchnąć ? Czy wystarczy troszkę ? -:p

Gość gość
Aż muszę zapytać! Czy wy jesteście dorośli? (dorosłe)?! Zwab go do piaskownicy i naparzaj po głowie wiaderkiem! Od tej pożal się Boże zemsty ucierpi tylko jego rodzina( upublicznienie zdjęć) Ktoś tu słusznie napisał, że współżyć należy ze swoim ślubnym mężem a nie facetem poznanym 3 miesiące przedtem. Autorka się nie szanowała, cudzołożyła i teraz ma pretensje do całego świata, że okazała się seksualną zabawką. Niestety teraz kompromitując pana kochasia erotycznymi zdjęciami, sama się skompromituje. Świat jest mały i z pewnością zostanie rozpoznana. Wątpliwej jakości popularność, ale każdy pije piwo, którego nawarzył!

Gość gość
Tacy juz faceci są, kłamią, kłamią. Mój mąż 2 tyg temu przyznał się do zdrady, oszukiwał mnie i kochankę też, bo nie powiedział o mnie i o naszym dziecku. Ja sprawę załatwiłam, czyli odpowiednio panienkę pouczyłam, a teraz składam pozew o rozwód. I tak został sam, bez rodziny , bez kochanki, bez dachu nad głową. I bardzo dobrze. Zachciało się być znów kawalerem? To niech zaczyna wszystko od zera. Mam nadzieję że córka nie będzie pałała do niego miłością za to jakie Jej dzieciństwo zapewnił, ma dopiero 1,5 roczku.

Gość gość
A Ty będziesz rozwódka z dzieckiem tez fajnie co ? Nie masz nic sobie do zarzucenia, z facet poszedł w bok ?

Gość gość
dlatego tez Kobiety zony oszukiwane i Kobiety kochanki oszukiwane przeze te sama p**de w papciach czyli faceta :D powinny trzymac sztame! a nie wyrywac sobie wlosy wzajemnie o takiego padalca !!! oraz wspolnie wypiac sie na psubrata ! tak aby mu sie odechcialo klamstw i zdradzania :)

Gość gość
nic na samczy instynkt nie poradzisz, szukajcie sobie facetów cip to bedziecie miały dobrze, tzn dla was dobrze. A nie...to sa prawdziwi faceci dla was, co siedzą wierni jak psy, zapomniałem sory...

Gość gość
Czasami porazke trzeba przelknac. Mszczac sie pokazujesz swiatu jaki masz slaby charakter.

Gość gość
dziewczyno, zepsujesz sobie rowniez opinie wsrod ludzi jak bedziesz chodzic i nagadywac zle na ludzi. Oczywiscie, kazdy bedzie sluchal uwaznie ale nie bedziesz juz widziana powaznie w towarzystwie. Kapusiow tego typu nikt nie lubi. pisze to kobieta. Ps. moja kolezanka nadawala na inna, ze jest k****, puszczalska itp. wszyscy uwielbiali jej donosicielstwo...ale teraz ta dziewczyna zostala bez przyjaciol.