Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenkaaaa10

Alimenty

Polecane posty

Gość marzenkaaaa10

potrzebuje porady. rozwiodlam się z mezem zasądził sąd 400zł alimentów. oczywiście były mąż nie płaci. brak z nim kontaktu prawdopodobnie mieszka gdzies z nowa partnerka. jak sciagnac od niego pieniadze? nie ma pracy lub robi na czarno wywalili go z posredniaka z tego co słyszałam bo nie podjal sie pracy. nie ma meldunku. ma dlugów wiecej niz wlosow na glowie przychodza pisma wiec widze pozyczki, windykatorzy komornicy. wiem ze moge dostac od mopsu lub z fa ale to trwa. po rozwodzie zagrozil ze wniesie o obnizenie alimentów bo go nie stac to jeszcze gorzej bo nawet jakbym miala dostac z panstwa to obnizone . czy jako ze ma prawo jazdy moge wniesc o zabranie mu ich?

Gość gość
dziecka mam z odpowiedzialnym facetem, a z mopsu nie korzystam, bo nie jestem inwalidą zyciowym

Gość mnich z kantonu
to chodzi ci o utrzymanie dziecka czy o dokopanie bylemu, bo nie rozumiem? jesli o utrzymanie to fa cie nie ominie

Gość marzennkkaaaaa10
inwalidką ? a z tego mam utrzymać sama mieszkanie i malutkie dziecko? tak CHCE mu dowalić bo dlaczego niby ma mi państwo płacic ? z podatków ciężko pracujących ludzi? niech placi mi on skoro to nasze dziecko.