Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawdopodobienstwo ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam.dostalam miesiaczke w nocy z 13/14 X, wspolzylam z ukochanym bez zabezpieczenia 25/26 X. Dodam, ze zawsze mialam cykle regularne 28dniowe, bo nosilam plastry antykonc. Ten okres byl pierwsxym po odstawieniu plastrow. Bylam u ginekologa po odstawieniu i powiedzial mi ze wszystko wrocilo do normy i produkuje jajeczka. Jakie jest prawdopodobieństwo, ze zaszlam w ciaze? i kiedy mam test zrobic? Dziekuje i pozdrawiam

Gość gość
25-30% pod warunkiem że jesteście zdrowi, test najwcześniej po 14 dniach

Gość gość
Jeśli bez zabezpieczenia był sex, to szanse duże. Test możesz robić już dziś

Gość gość
a jaki jej głupku test wyjdzie po 2 dniach?

Gość gość
Czy zwiekszyly sie szanse na ciaze, jesli wczoraj uprawialam stosunek przerywany? moj chlopak nie skonczyl we mnie.

Gość gość
Czy ktos moze mi udzielic informacji? I kiedy owulacje mam/mialam? Jezeli zawsze cykl 28 dniowy a po odstawieniu w nocy, czyli raczej 29.

Gość gość
jak cykl 28 dniowy to owulacja 14dc

Gość gość
wg kalendarza dni płodnych przy cyklu 28 dni -owulacja była 27.10

Gość gość
Ostatni cykl mialam chyba 29 dni. Nie wiem jak liczyc bo dostalam okres w nocy. Jesli przyjmiemy ze 29 to owulacja byla wczoraj? Dzieki za info

Gość gość
Liczy sie średnia długość cyklu. Ale tak. Szanse ok. 25% tak mówią.

Gość Lukrecjatt
To co Ci podają to statystyka, a to najbardziej kłamliwa nauka. Nie wiadomo jakie Ty masz szanse. Brałaś pigułki, u jednych działa to na korzyść u innych przeciwnie. Owulacja nie zawsze przy cyklach 28 dniowych wystepuje 14 dc może być kilka dni wcześniej lub kilka dni później, więc najlepiej mierzyć temperaturę lub iść na monitoring cyklu, żeby ją namierzyć. Jeśli jesteś płodna i uprawiałaś seks przed owulacją lub w trakcie to szanse masz duże. Mi się udało w drugim cyklu starań, powodzenia!!

Gość gość
Witam. Wczoraj w 25 dc podczas stosunku mialam bole w lewym jajniku, nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzylo. Mam tylko powiekszone piersi (nie bola w ogole, sutki tez nie)i od dwoch dni bola mnie wieczorem plecy, przeszywajacy bol tam gdzie sa nerki. Nie wiem czy sa to objawy na @ czy moze implantacja? Robilam test wczoraj rano, negatywny. Chce powtorzyc dopiero w przyszlym tyg. Chcialabym tylko wiedziec czy moze ktoras miala podobnie i jednak byla w ciazy. Dzieki za wypiwiedzi ;-)