Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż mnie bije

Polecane posty

Gość gość

Kiedy podniose głos lub przeklne to mąż każe mi iść do pokoju i położyć się na łóżku ściąga gruby skorzany pas i na gołą d**e mnie nim katuje :-( nie raz płacze po takim laniu, czy on jest psychopatą ? To samo robi z moja mamą u której mieszkamy , i to właśnie ona kazała mi szukać porad w internecie

Gość Judyta90
Szkoda, że takie tematy są dla Was żartem...

Gość ja sie nie wypowiadałem
Znaczy, kocha, jak bije. Tak ma być w naszym kręgu kulturowym, a jak się nie podoba, do Arabii Saudyjskiej!

Gość gość
To że mnie kocha nie podlega wątpliwości potrafi być romantyczny i dowcipny ale kiedy zaczyna sięawanturowac i go coś gryzie to wyrzywa się na mnie ina teściowej , najlepiej wtedy się przy nim nie odzywać , ostatnio prosiłam żeby się uspokoił aż wkońcu powiedziałam k***a zygmunt wyluzuj, i dostałam za swoje nie mam tylka z metalu i długo tak nie wytrzymam a bije naprawdę mocno

Gość gosciu_z_pieca
oj tam nie narzekaj

Gość gość
Jak mnie żona wkurza każe jej klęczeć i robić sobie loda a wiem że tego nie lubi.

Gość gość
ciesz sie ze leje po tyłku a nie po ryju :D zreszta prowo marne

Gość gość
Dzisiaj za późno podałam mu kolację, jak przyszli z kolegami się trochę rozerwać przy piwku, był zły, że za mało kanapek im zrobiłam i wieczorem dostałam znowu pasem na gołą pupę, boli strasznie, nawet leżeć nie mogę, a on poszedł znowu do kochanki, chyba, bo tak powiedział... co mam robić, nie wiem...