Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lallek_A

Last minute

Polecane posty

Gość Lallek_A

Znalazłam na stronie nawet chyba niezłego biura (alfastaru) fajną wycieczkę last minute. Konkretnie do Egiptu do Dahab. Nie ukrywam, że lubię nurkować - czy tam jest taka możliwość? W listopadzie w ogóle w Egipcie są otwarte jeszcze jakieś szkółki itd? Z góry dzięki za pomoc!

Gość gość
o tej porze to tylko z talibami

Gość gość
bylam w dahabie ;) ale juz tak pazdziernik/listopad zaczynaja sie u nich wiatry i podobno deszcze, ja bylam koniec wrzesnia i juz wtedy tak sie zaczynalo. bylam tez w maju - wiosna i wczesna jesien to jednak najlepiej.... poczekaj... musi tam sie wyklarowac sytuacja

Gość mela120
to prawda sezon tam jest cały rok. byłam w listopadzie i było bardzo fajnie. owszem był wiatr od morza ale temp to ok 26-28 stopni. byłam dwa tygodnie i nie spadła ani jedna kropla deszczu. wycieczki bez problemu można kupić i popłynąć na rafę. mnie się bardzo podobał Blue Hole. warto zobaczyć. co do biura to Alfa faktycznie jest ok. od kilku lat z nimi wyjeżdżam i jest ok.

Gość Seffa
Byłam na last minute w zeszłym roku, poleciałam z alfa staru do Sharm. Bawiłam się świetnie, jeździłam na wycieczki, byłam w świetnym aqua parku. No i wycieczka nie droga, wiesz, lasty zawsze są tańsze ;)

Gość Lallek_A
W weekend się będziemy decydować, bo już najwyższa pora podejmować jakieś konkretne decyzje. Pogoda u nas ładna, ta jesień naprawdę nas rozpieszcza, ale chciałabym wyjechać i trochę się w prawdziwym słońcu wygrzać. Ja wycieczkę mam wybraną, właśnie tą o której pisałam, do Dahab. Musi tylko jeszcze mąż zaakceptować.

Gość Cumba
Wykupiłam dosłownie kilka dni temu lasta do Egiptu. Lecę z mężem 12 listopada. Wycieczka z alfa staru, hotel Sharm Cliff Resort. Może ktoś był? Może coś może na temat samego hotelu powiedzieć?