Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubię duże maniurki

Polecane posty

Gość gość

Jestem fetyszem wysokich dobrze zbudowanych kobiet , raz w życiu dostałem orgazmu przy samej rozmowie , miałem wtedy 16 lat i spisywala mnie policja , była tam policjantka wyglądała conajmniej na 2 metry wzrostu przy muskularnej budowie ciała i na dodatek miała włosy w kolorze platinum blonde osobiście jestem nie dużych rozmiarów bo tylko 165 ale nigdy nie zapomne tej policjantki modłę się czasami żeby mi się przysnila .

Gość gość
Duże lubię tylko słonie ,jak byłem szkrabem słonie były ok ,teraz jakieś zmarniałe mnie się wydają . Słoń powinien być duży.:)

Gość gość
"syn fubu" posiadasz ciekawe umiejętności ;) ale to nie jest humor :)

Gość gość
Są tu jakieś dziewczęta tego typu ?

Ludzie mówią "potwór byle miał otwór" a ja mówię "a jak ten otwór to też będzie potwór?"

Gość gość
To nie był żaden potwór z ryja była ładna tylko była wielka , mówisz że to potwór bo bal byś się takiej , i co mokro ci cyganie ?

Gość gość
Moze nie az takie ale sa

Gość gość
Silne sa najlepsze. Z mocnymi udami.

Gość gość
Facet wie co dobre też lubię jak dziewczyna stawia opór w łóżku , ostatnio się bawiłem z laska 186 80 kg też blondyna , z sosnowac u niej w domu straszna dominatorka . Polecam ją

Gość kasizda
Ja mam 185 i 86kg wagi nie jestem grubą tylko masywne największe mam uda cycki mam dość małe brzuch też. Ale uda wielkie , mój chłopak zawsze mi dokucza i mnie po nich skubie, ale najfajniej jak mi je zaczyna masowac to stają się miekie jak ciasto, a chłopak też sporo mniejszy o głowę