Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maly maly maly

brak seksu w super zwiazku

Polecane posty

hej, to jest dokładna kopia z już zamieszczonego tematu, w razie gdyby tutaj odwiedził ktoś inny:) Od dwóch lat jestem w super związku, moim jedynym. Wcześniej jedna kretynka miała na mnie ochotę, ale ja nie miałem na nią:P do teraz moi rodzice smieją sie z tych głupot które wygadywała:D no i trochę zakochanych było, ale "odpadły w przedbiegach" :D ale wracając... moja super dziewczyna jest jedyną istotką, jaka mnie kiedykolwiek podniecała. Jej wygląd jest niesamowity. Jest urocza, słodka, a jednocześnie pociągająca i pasjonująca. Wszystko w niej jest piękne, a najbardziej długie brązowe włosy:) spełnia moje - trzeba przyznać - bardzo wygórowane wymagania co do urody w 100%. Właściwie to spokojnie mogłaby brać udział w konkursie piękności - i wygrać:) W tej beczce soli jest jednak łyżka miodu (nie pokręciłem przysłowia? zresztą nieważne:P) a dokładnie taka, że mój przydział sexu wynosi gdzieś kilka razy na rok. Rozmawiałem z nią o tej kwestii, i chyba wszystko zostało już powiedziane. Nie widzę sensu, żeby tutaj to przytaczać, chociaż w przyszłości pewnie dowiem się nowych rzeczy. Ciekaw jestem natomiast, czy inni mają podobną sytuację, i jak sobie z tym radzą. Trzeba przyznać, że kładzenie się do łóżka obok tak atrakcyjnej kobiety, podczas gdy wiadomo że nie będzie żadnych zabaw, jest męczące pod względem psychicznym i nawet fizycznym. Dziewczyna jest o ponad dwa lata starsza ode mnie, i sądzę że tutaj może być przyczyna. Gdy się poznaliśmy, ona miała prawie 21 lat, ja trochę ponad 18. Wtedy było zupełnie inaczej - mogliśmy być cały czas w łóżku :) bardzo fajne było to, że byliśmy dla siebie jedyni - pozwoliło mi to (i jej chyba też) na pełne otwarcie się. Później jej aktywność w tej kwestii zmieniła się. Może to jest kwestia wieku? Żadna zdrada nie wchodzi w grę, z dwóch powodów - po pierwsze: jest ona moją największą przyjaciółką i kocham ją, a po drugie... technicznie po prostu się nie da, bo żadna dziewczyna mnie nie podnieci:D tylko ta Mała ma jakieś takie ciekawe zdolności... ogólnie zresztą jest ciekawa:P w każdym razie, nie doradzajcie mi zdrady, chyba że chcecie zrobić prowokację, ale jeśli tak, to niech ona będzie chociaż jakaś nietypowa i ciekawa:P

Gość marcel prózt Pabianice
nie ważne jak szybko potrafisz pisać,czas na napisanie tej gramoty był czasem straconym ;)