Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Wykładowca podskubywał mnie wtulał itd. Doszło do rozmowy. Podeszłam przed jego zajęciami. Umówiliśmy się że w trakcie zajęć wyjdzie i porozmawiamy. W przerwieuciekł z telefonem, czekałam. Wchodził na piętro z nauczycielem, nie chciał rozmawiać. Ten drugi wykładowca zapytał z kim chcę rozmawiać, powiedziałam, Niechętnie poszedł za mną. Oświadczył jednak że już kończy się przerwa i że później. Nie zgodziłam się. Zapytał czy to osobiste, powiedziałam że to nie bardzo nadaje się na uczelnie, więc zaproponował salę. Nie wytrzymałam walnęłam prosto z mostu że go nie rozumiem. Chciałabym się dowiedzieć o co mu chodziło w tamtym semestrze czy dotykał mnie po przyjacielsku, czy coś więcej. Wyparł się wszystkiego nawet tego że chętnie by pogawędził. Uznał że zanim zacznę z kimś rozmowe potrzebuje rozmowy z psychologiem, że dłuzej nie możemy tej rozmowy kontynuować, że mam przyjść ze świadkiem jeżeli chcę ciągnąc ten temat. Nie dał mi nic powiedzieć i wybiegł z kluczemod tej sali... Akurat na to jedno z obejmowań mam świadka, ale nie o to chodziUciekał gdy mówiłam że źle to zrozumiał, że nie chcę dla nas problemów. mówiąc że tego nie było raz tylko na mnie popatrzył, później gdy mówił o pscyhologu i podnosił głos ani razu na mnie nie spojrzał...powiedział że tego nie było nie że sobie nie przypomina, nie prosił mnie o szczególy, bym przybliżyła sytuację, kontekst osoby nic..

Gość gość
Wykladowca przystawial sie, doszlo do rozmowy. W czasie rozmowy wyparl sie wszystkiego zwyzwal i uciekl...

Gość spaślak_
masz problemy psychiatryczne przynajmniej z tego co napisane mozna wysnuc taki wniosek.

Gość gość
z czego mozna wysnuc?