Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z klasą i kasą

Zostawiłem żonę która do niczego się nienadawała

Polecane posty

Gość gość
I dobrze zrobiłeś, tyle w temacie. Dobrze że nie każdy facet daje z siebie zrobić żywy bankomat, brawo :)

Gość gość
I ktoś taki jak ty nazywa siebie " faceta z klasa"? Czy ty buraku chociaż wiesz co to znaczy? Zdaleka widać że ci słoma z butów wystaje... Jesteś zwykłym nic nie znaczącym śmieciem - zwykłym zerem... ot taki to z ciebie " wielki pan"...

Gość gość
Ale baby tutaj mają ból d..py hehe. Napiszcie jeszcze że żona nie ma sobie nic do zarzucenia.....

Gość gość
I co chcesz teraz usłyszeć pochwalę czy jak?

Gość gość
Dzieciorobie,nareszcie kobieta odetchnie...od tyrana,zboczeńca , nawet dzieci wstydziły się nosić twoje nazwisko.

i powiem ci że widzę tu twoją winę. Z*****eś tymi swoimi wartościami kobiecie psychę, i chcesz żeby ci nogi rozkładała?

Gość Moje__Preferencje
A ja jestem ciekawa, dlaczego i po co dojrzały mężczyzna wchodzi na kobiece forum i zaczyna taki temat. To ma czemuś służyć? Idź dziecko lekcje odrabiać.

jeśli to jest jakiś małolat? To dobrze, muszę przyznać, odgrywa role gburowatego chama. Coś ala Wałęsa.

Gość gość
" Żona nie nauczyła dzieci szacunku do mnie".... To mnie konkretnie zdziwiło. Przecież to było T W O J E zadanie. Ojciec też uczestniczy w wychowaniu. Widocznie jesteś kiepskim wzorcem. Dlatego mają cię gdzieś, córka pewnie też, tylko na razie nie ma dokąd zwiać.

Gość gość
synowie nie pozbyli sie twojego nazwiska bez powodu :P musiales byc niezlym patologiem skoro nawet nazwiska sie wyrzekli :O

Gość gość
Córka potrzebuje kasy tatusia a nie samego tatusia...

Gość gość
Jesteś złym mężem Złym ojcem dla synów Ale może dobrym ojcem dla córki i dziadkiem dla jej dziecka

Gość gość
Człowieku moze i masz kase ale klasy to nie masz za grosz. Chcesz mieć kogoś kto będzie całkowicie posłuszny to sobie kup psa, a nie żal się że teraz wszyscy mają cie w czarnej odchlani. A z ta corka to w ogole patologiczna sytuacja, co moze jeszcze chcesz jej faceta zastapic. CHORE. Co ty jestes w stanie zaofiarowac innym oprocz pieniedzy???

Gość facet z klasą i kasą
Nie mam zamiaru zastępować córce faceta, wiem że kiedyś może odejdź ale niech ktoś powie, gdzie jej będzie lepiej jak nie u ojca???, ja wiem że ona mieszka przy mnie i przy moim ojcu dla pieniędzy, wiem że ona się przy mnie męczy, ale ona cały czas myśli o swoim dziecku, od tamtej rodziny (rodziny byłego partnera) dostaje marne 300 złotych alimentów, sama zarabia 1200 na rękę a przy mnie ma wszystko. 1. Nie musi płacić rachunków 2. Ma jedzenie 3. Ma ubranie dla siebie, ubranie i podręczniki dla syna (dziecka które jest moim ulubionym wnukiem) raz powiedział on swojej mamie że ona tu nie rządzi tylko dziadek i pradziadek.

Gość gość
"Jesteś złym mężem Złym ojcem dla synów Ale może dobrym ojcem dla córki i dziadkiem dla jej dziecka" Uważasz, że jeśli ojciec każe wybierać jej między jej facetem a nim to jest dobrym ojcem? No litości, po prostu to typ człowieka, który musi mieć kogoś, kim będzie mógł rządzić. Z synami się nie udało, żonkę pogonił to została córa. A wiadomo jak ma maleńkie dziecko to będzie chciała dla niego jak najlepszego standardu życia. Nieźle sobie facet wykombinował - dla mnie to albo super prowokacja albo cholerny manipulator.

Gość gość
Ja bym zostawiła takiego ojca jak ty!!!! A męża takiego jak ty sama bym pogoniła. Co to znaczy? że jak ona wyszła za ciebie to ma ci dawać d**y.?

Gość gość
Autorze, nie idzie tego czytać. Jeśli to nie prowo to jesteś starym, despotycznymn dziadem. Pewnie wszyscy czekaja kiedy kopniesz w kalen darz.

Gość gość
Dla mnie to patologia ale prawda jest taka że mężczyźni którzy dobrze zarabiają traktują swoje żony i dzieci jak psów którzy mają być im wierni jak psiaki.

Gość gość
Wprost nie wierzę w to co przeczytałam. Jestem dojrzałą 45 letnią kobietą, życie i ludzi poznałam od wielu stron ale wypowiedzi autora wątku (praktycznie mojego równolatka) przyprawiają mnie o niebotyczne zdumienie połączone z przewrotami wątroby!! Rzeczywiście stawiam na prowo bo chyba żaden, dojrzały i w miarę normalny mężczyzna nie wyszedłby publicznie z takim stanowiskiem.

Gość gość
Córka i wnuk na pewno się kopną kiedyś w d**ę!

Gość gość
Jestes jakims psychicznym despotą , musisz byc niezle pokrecony jak synowie sie ciebie odwrocili i przyjeli nazwisko zony. Pewnie znecales sie psychicznie nad cala rodzine . Mam za duze mniemanie o sobie uwazasz ze mas kase to jestes Bogiem? Otoz nie zdrowia nie kupisz a wiedz ze jezeli byles zlym czlowiekiem a mylsle ze tak jest to predzej czy pozniej zaplacisz za to . Twoja przyszlosc? Twoj ojciec kiedys umrze , corka ulozy sobie zycie a ty ? Zostaniesz SAM i dobrze ci tak.

Gość gość
Mój facet był taki sam buc jeden.

Gość dla mnie byłby szok jakby
synowie wyrzekli się mojego nazwiska. Ja akurat mam córkę która została przy moim nazwisku a jej mąż nieudacznik przyjął nasze nazwisko , jedyny plus dla mnie że jej dzieci otrzymają nazwisko po mnie. Na 6 grudnia córka ma termin, będą bliźniaki chłopcy. Przynajmniej ktoś przedłuży mój ród. A córka na pewno Cię nie kocha, próbuj sobie wyrobić miłość w jej dziecku.

Gość dla mnie byłby szok jakby
I do tej pory jestem też w szoku że wymuszałeś na żonie współżycie seksualne. Chodzi nawet oto że mogłeś żonę zostawić ale też oto że się z tym obnosisz. Jak możesz kazać córce wybierać ty albo jej facet. Ja za swoim zięciem też nie przepadam ale obchodzi mnie tylko szczęście mojego dziecka.

Gość gość
Też bym zostawił żonę jakbym nie mógł jej używać przynajmniej 2 razy w tygodniu!

Gość gość
d**ek