Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamarocznegosyna

Czy są jakieś zajęcia dla rocznych dzieci w Warszawie

Polecane posty

Gość mamarocznegosyna

Pytanie jak w temacie :)

Gość gość
a z jakiej dzielnicy jesteś?

Gość gość
kiedyś( ok 3 lat temu) były takie zajęcia z maluchami w Edukado w Domotece w Markach

Gość gość
Też pamiętam te zajęcia w Edukado, ale czy teraz są - trzeba było by sprawdzić.

Gość mamarocznegosyna
Mieszkam 20 km pod Warszawą, ale raz w tygodniu nie ma problemu żebyśmy podjechali do Warszawy. Dzięki za odp :)

Gość gość
no i dalej nie piszesz blisko jakiej dzielnicy w art bemie na bemowie mają chyba też dla roczniaków, zobacz ich ofertę

Gość gość
mamarocznegosyna - a 20km pod Warszawą, w którą stronę? :D

Gość mamarocznegosyna
W stronę Wschodnią ;). Najbardziej by nam odpowiadała Praga, Powiśle, Śródmieście.

Gość mamarocznegosyna
Oj Bemowo to raczej nie, tak samo Ursynów, Bielany, Ursus...jeszcze może być bliska Wola, Mokotów.

Gość gość
no też tak pomyślałam, ze bemowo raczej odpada w tym przypadku, chocciaż w weekend można szybko dostać się do nas

są prowadzone przez spolecznosc WAMUSIE (szukaj na facebooku, polub i obserwuj tablice bo za kilka dni bedzie ogloszenie=

Gość robik33
Profesjonalna galeria sztuki działa na granicy Łomianek i Warszawy – ul. Pancerz 6, koło Auchana. Byłam tam ostatnio z córką. Ona poszła na zajęcia kulinarne dla dzieci, a ja w tym czasie na jogę. Super miejsce, z klimatem. Można wspólnie z dzieckiem, a jednak osobno spędzić czas. Na stronie www.kokkoart.pl jest ich cała oferta.

Gość gość
up ktoś?

Gość gość
Ja znalazłam takie zajęcia dla małych dzieci w Warszawie www.hopibec.pl zajmują się organizacją zajęć dla dzieci w wieku od 1,5 roku do 3 lat. Moje dziecko bardzo się rozwinęło będąc tam, więc polecam ich również wam

Gość jaśkawawka
Akademia Nauki organizuje zajęcia dla najmłodszych dzieci, a to miejsce które na pewno moge polecić, jesli ktoś jest zainteresowany czyms wyjątkowym, bo to nie byle jakie zajecia. Spotkania w weekendy, w samym centrum więc z dojazdem nie tak źle. A zajęcia dla dzieciaków bardzo rozwijające. Moje zaczęły tam chodzić od 3 roku życia na zajecia Mały Odkrywca, teraz świetnie sobie radzą w szkole i w kontaktach z rówieśnikami. Świetnie sie cuza i nie musze z nimi siedziec przy lekcjach. A to zdecydowany efekt Akademii. Na zajecia zawsze chodziły z radościa. Warto. We wrześniu jak zwykle sa Dni Otwarte, można zobaczyć co oferują dzieciakomi jak pracują, ja też zanim zapisałam dzieci bylam na takich dniach - podrzucam link do stronki Akademii http://www.akn.pl

Gość gość
Polecam Elemele-Centrum Kreatywnej Zabawy na Mokotowie. Ciekawa oferta zajęć dla dzieci i oryginalne przyjecia urodzinowe. Trwaja juz zapisy na zajecia małe migi, które ruszaja od października dla dzieci od 6 do 18 miesiąca (sprawdź ile potrafią powiedzieć raczki Twojego dziecka) Zajecia Sensoplastyka(R) ruszają już od 17 wrzesnia, jest jeszcze kilka wolnych miejsc http://www.centrum-elemele.pl