Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulka1985mamaOli i Ali

Witam

Polecane posty

Mam 158 cm. wzrostu i ważę 52,5 kg. Powoli waga spada w dół bo karmię piersią. Zastanawiam się ile powinnam schudnąć i jak to zrobić. Jestem 2 miesiące po cc więc nie mogę za bardzo ćwiczyć. Jem dużo nabiału i lekkich rzeczy: jogurty, mleko z sucharkami, jajka, warzywa. Obiady będę jadła normalne - czasami cos smażonego. Mam figurę jabłko, czyli tyję najbardziej w brzuchu. Moje wymiary to: brzuch: 85 biodra: 91 udo: 51 Czy ktoś do mnie dołączy? Zapraszam! Dziś zjadłam dwie kanapki z masłem i pomidorem, do tego kawa czarna bez cukru. Na obiad będą mielone - nie dam rady ich sobie odmówić;-)

Gość gość
Ale przecież Ty normalna jesteś - z taką wagą to się nie masz z czego odchudzać. Ile ważyłąś przed ciażą.

Przed ciążą, ale jeszcze w czasach liceum ważyłam 48 kg i to była moja idealna waga - wystarczy mi zrzucić ze 3 lub 4kilo. Może ktoś dołączy?

Gość gość
ja moge dolaczyc, chce 3 kg zrzucic alle od jutra

Gość gość
mam 170 waga 58 i jestem jabłkiem, wszystko odklada mi sie w brzuchu

Gość Anulka1985mama Oli i Ali
Super, że ktoś jeszcze mi odpisał! Moje menu dzisiejsze to: śniadanie- dwie kanapki z masłem i pomidorem obiad: kotlet mielony, trochę ziemniaków i papryka marynowana podwieczorek: dwie kanapki z jajkiem kolacja: będzie jogurt Nie mam jakiejś rygorystycznej diety, ale jem małe porcje. Napisz cos o sobie, pozdrawiam;-)

ile masz cm w brzuchu? ja wyglądam jakbym była nadal w ciąży

Gość gość
nie wiem ile zmierze sie ale dopiero w piatek juz po @

Gość 112_Mari
Ja tez mam spooory brzuch. dlatego postanowiłam zacząć się odchudzać, by wreszcie mieć ładną sylwetkę. Ćwiczenia, które mam dużo dają i ta dietę od dietetyka również. Zrzuciłam już 6 kilogramy w ciągu miesiąca, ale pojawił się całkiem inny problem cellulit. Myślę sobie teraz, że muszę jeszcze coś z tym zrobić. znalazłam sobie taki preparat na cellulit - http://www.dslaboratories.pl/3,oligo.dx.html , i mam nadzieję, że on mi pomoże. Jak sądzicie? stosowała go któraś i wie, że jest skuteczny? Podpowiedzcie?

co do preparatu na cellulit to nie poradzę bo go nie znam-mi pomogła jazda na rowerze-godzina dziennie. Jak Ci się udało schudnąć 6 kg? ja na razie mam -1 kg

Gość bambaryłek
O rany, waży po ciąży 52 kg i jeszcze narzeka! Kobieto, większość z nas ci cholernie zazdrości! :)