Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lozeczko noworodka musi stac przez pierwsze miesiace w sypialni rodzicow

Polecane posty

Gość gość
lepiej żeby tak, zawsze masz tą kontrolę że wszystko jest ok

Gość gość
nic nie musi ,moje dzieci od razu poszły do swoich pokoi ,nawet ani przez chwilę nie pomyślałam że muszę łóżeczko wstawić do sypialni .

Gość gość
Nie musi ale zazwyczaj robi sie ze wzgledu na wygode, kontrole I bezpieczenstwo.

Gość gość
wszyscy mnie strasza ze musi stac aby dziecko sie nie udusilo i aby wszystko miec pod kontrola

Gość gość
a jak by sie nie daj Boze udusilo to niby skad bedziesz o tym wiedziec skoro bedziesz spac? jak sie tego boisz to kup monitor oddechu.

Gość gość
nie no , nie musi ale kiedy sie zakrztusi podczas snu , albo zarzuci kolderka , albo zrobi kupe a ty bedziesz w sypialni obok ... sama pomysl ... czy uslyszysz czy pomozesz zdarzysz ????

Gość gość
Bedac w ciąży też mówiłam że dziecko w łóżeczku będzie i od razu w swoim pokoju. Tiaa potem instynkt Ci kopa daje i dreszczy dostajesz nawet jak twoja matka trzyma dziecko na rękach.

Gość gość
Nasz syn od razu wyladowal w swoim pokoju.

Gość gość
Nie musi, u mnie od pierwszwgo dnia otrzymal swpj pokoj, jest dzieckiem butelkowym wiec cale noce przesypial i nie trzeba bylo w nocy wstawac na karmienie.

Gość gość
nie musi, ale to cholernie niewygodne latac do drugiego pokoju po 5 razy w ciagu nocy. Moje dziecko czasem dalo sie uspokoic bez wstawania z lozka, wystarczylo ze zanucilam kolysanke, poglaskalam je przez szczebelki czy wlaczylam karuzele.