Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanna3227

Mam ciężką postać depresji

Polecane posty

Gość gość
Hej ! u mnie najgorsze jest to ze zaczynam bac sie ludzi (przerażaja mnie) narazie nie pracuje -ale mysl o nowej pracy napawa mnie lekiem tym bardziej ze w poprzedniej pracy sie mnie czepiali i mnie wykurzyli z niej ! Nie wiem co sie ze mna dzieje ! jak sie z kims spotkam i rozmawiam to potem 10 razy sie zastanawiam co ja mówilam i jak wypadlam ! masakra !

Gość gość
"Hej ! u mnie najgorsze jest to ze zaczynam bac sie ludzi (przerażaja mnie) narazie nie pracuje -ale mysl o nowej pracy napawa mnie lekiem tym bardziej ze w poprzedniej pracy sie mnie czepiali i mnie wykurzyli z niej ! Nie wiem co sie ze mna dzieje ! jak sie z kims spotkam i rozmawiam to potem 10 razy sie zastanawiam co ja mówilam i jak wypadlam ! masakra !" to tylko lekka nerwica, zresztą kto tak się nie czuje w pracy jeśli często jest mobbing i jeden drugiego najchętniej by wygryzł by utrzymać się na posadzie....takie czasy niestety

Gość missmądrala
up

Gość gość
up

Gość gość
Zmien kraj kochana, w Polsce się nie da oddychać.

Gość gość
ja nawet nie miałam ochoty ani sily z tym walczyc. było mi zle, nawet nie wiedziałam dlaczego. Czułam bezsilnosc, brak ochoty do zycia. nigdy nie bylam tak zgaszona, przygnebiona. i nawet nie wiedziałam dlaczego tak sie dzieje. Koleżanka namówiła mnie na oczyszczenie aury ze strony http://rzeka-energii.pl . Jak się okazało był to strzał w dziesiątkę. Stanęłam w końcu na nogi. Tego było mi trzeba. Nigdy bym nie powiedziała, wcześniej, że moje niepowodzenia życiowe były spowodowane brakami energetycznymi, a jednak to było prawdą. Obecnie żyję z dnia na dzień i cieszę się życiem.

Gość gość
Na moją depresję idealnie działają Zioła Tybetańskie. Naprawdę szczerze polecam z autopsji. U mnie efekt pokonania depresji nastąpił po 3 tygodniach stosowania kuracji. Zamówione zioła przyszły pocztą błyskawicznie na drugi dzień. Wszystko się zgadzało i zgadza z opisem na stronie sklepu…..Marek

Gość Dusiol
Według mnie jedyną skuteczną metodą leczenia depresji jest ciągła opieka specjalisty i zażywanie odpowiednich, przepisanych przez niego leków. Innej metody nie widzę (nawet "grzmocenie od czasu do czasu"). Ze swojej strony mogę polecić Warszawiakom ten gabinet: http://psychiatrawarszawa.com.pl/ Sama korzystałam i jestem naprawdę zadowolona.

Gość gość
nie ma co zwlekać tylko jedź do psychologa http://www.psychologguglas.pl/ z Poznania. Tam przyjmuje pacjentów doktor Natalia Guglas-Jankowiak. Ona pomaga pacjentom w zaburzeniach psychicznych, w stanach depresyjnych.

Gość WIEM CO MÓWIE WIEC ZAUFAJ
HEJ LUDZIE, MAM WAM COŚ DO POWIEDZENIA: BÓG KOCHA WAS TAK, JAK NIKT NIGDY NIE BĘDZIE WAS KOCHAŁ, JEGO MIŁOŚĆ TO NAJLEPSZE CO WAM SIĘ MOGŁO PRZYTRAFIĆ CHOĆ MOŻE NIENAWIDZICIE SWOJEGO ŻYCIA, ALE UWIERZCIE, TO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z NIM, ON JEST DOSKONAŁY I JEGO MIŁOŚĆ TEŻ, JEŚLI JESTEŚ DALEKO OD JEZUSA, WRÓĆ, JESZCZE WSZYSTKO SIĘ DA POUKŁADAĆ, UWIERZ W CUD, ODDAJ WSZYSTKO BOGU !! JA GO DOŚWIADCZYŁAM OSOBIŚCIE, JEZUS CZEKA, ZAWSZE CIĘ KOCHAŁ, NIGDY NIE PRZESTAŁ, ROZUMIESZ? NIGDY !! JEGO MIŁOŚĆ DA RADĘ ZNISZCZYĆ CAŁY TWÓJ BÓL chciałam wam opowiedzieć coś co zmieniło moje życie; mimo że byłam dość wierząca i taka sobie średnio praktykująca odkryłam niedawno Jezusa zupełnie na nowo, to był przewrót który zmienił moje życie!!!!! jeśli wasza wiara jest żywa, autentyczna i nie chwilowa (WAŻNE) modlitwy zostaną wysłuchane i cuda wejdą do waszego życia z taką pewnością siebie jakby siedziały tam sobie wygodnie od zawsze. Może to nie będzie dokładnie to o co prosiłeś lecz będzie to najlepsza możliwa aktualnie dostępna dla Ciebie opcja a może i coś lepszego niż „zamawiałeś”. Bóg da Ci to czego nie da Ci nikt, nikt nigdy nie będzie kochał Cię tak bardzo jak on, nikt nie doda Ci tyle odwagi i siły, tyle radości i ciepła oraz zrozumienia. To nie jest ktoś odległy, on jest bardziej ludzki od ludzi a jego dobroć większa niż dobroć wszystkich ludzi którzy kiedykolwiek żyli na tej planecie razem wziętych. To się wydaje Ci teraz może pusta gadka, ale jest coś takiego jak wylanie Ducha Świętego (sprawdź też pod nazwą: chrzest w Duchu Świętym) i jest to mega przeżycie mistyczne i realne jednocześnie, używałam w życiu różnych rzeczy i uwierz mi- nic Ci nie da takiego powera, jest to odlot nie do opisania ludzkim językiem, wiem co mówię. Jeśli jesteś teraz daleko od Jezusa i masz wymówkę w stylu „ …no ale ja już zrobiłam tyle złych rzeczy i teraz to już w sumie tak głupio, nie ma sensu wracać…” to muszę cię rozczarować gdyż to gó**no a nie wymówka ja miałam podpisany własną krwią pakt z diabłem (we wczesnej młodości) a Bóg wybaczył mi to, przyjął z powrotem jak gdyby nigdy nic, tyle Ci powiem; spowiedź to potęga, weźcie to na serio, dzięki spowiedzi możecie dosłownie wykasować te wszystkie złe rzeczy w majestacie duchowego prawa które jest po drugiej stronie (po śmierci) brane ze 100% szacunkiem i uznaniem Wróć do Jezusa, on czeka

Gość WIEM CO MÓWIE WIEC ZAUFAJ
HEJ LUDZIE, MAM WAM COŚ DO POWIEDZENIA: BÓG KOCHA WAS TAK, JAK NIKT NIGDY NIE BĘDZIE WAS KOCHAŁ, JEGO MIŁOŚĆ TO NAJLEPSZE CO WAM SIĘ MOGŁO PRZYTRAFIĆ CHOĆ MOŻE NIENAWIDZICIE SWOJEGO ŻYCIA, ALE UWIERZCIE, TO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z NIM, ON JEST DOSKONAŁY I JEGO MIŁOŚĆ TEŻ, JEŚLI JESTEŚ DALEKO OD JEZUSA, WRÓĆ, JESZCZE WSZYSTKO SIĘ DA POUKŁADAĆ, UWIERZ W CUD, ODDAJ WSZYSTKO BOGU !! JA GO DOŚWIADCZYŁAM OSOBIŚCIE, JEZUS CZEKA, ZAWSZE CIĘ KOCHAŁ, NIGDY NIE PRZESTAŁ, ROZUMIESZ? NIGDY !! JEGO MIŁOŚĆ DA RADĘ ZNISZCZYĆ CAŁY TWÓJ BÓL chciałam wam opowiedzieć coś co zmieniło moje życie; mimo że byłam dość wierząca i taka sobie średnio praktykująca odkryłam niedawno Jezusa zupełnie na nowo, to był przewrót który zmienił moje życie!!!!! jeśli wasza wiara jest żywa, autentyczna i nie chwilowa (WAŻNE) modlitwy zostaną wysłuchane i cuda wejdą do waszego życia z taką pewnością siebie jakby siedziały tam sobie wygodnie od zawsze. Może to nie będzie dokładnie to o co prosiłeś lecz będzie to najlepsza możliwa aktualnie dostępna dla Ciebie opcja a może i coś lepszego niż „zamawiałeś”. Bóg da Ci to czego nie da Ci nikt, nikt nigdy nie będzie kochał Cię tak bardzo jak on, nikt nie doda Ci tyle odwagi i siły, tyle radości i ciepła oraz zrozumienia. To nie jest ktoś odległy, on jest bardziej ludzki od ludzi a jego dobroć większa niż dobroć wszystkich ludzi którzy kiedykolwiek żyli na tej planecie razem wziętych. To się wydaje Ci teraz może pusta gadka, ale jest coś takiego jak wylanie Ducha Świętego (sprawdź też pod nazwą: chrzest w Duchu Świętym) i jest to mega przeżycie mistyczne i realne jednocześnie, używałam w życiu różnych rzeczy i uwierz mi- nic Ci nie da takiego powera, jest to odlot nie do opisania ludzkim językiem, wiem co mówię. Jeśli jesteś teraz daleko od Jezusa i masz wymówkę w stylu „ …no ale ja już zrobiłam tyle złych rzeczy i teraz to już w sumie tak głupio, nie ma sensu wracać…” to muszę cię rozczarować gdyż to gó**no a nie wymówka ja miałam podpisany własną krwią pakt z diabłem (we wczesnej młodości) a Bóg wybaczył mi to, przyjął z powrotem jak gdyby nigdy nic, tyle Ci powiem; spowiedź to potęga, weźcie to na serio, dzięki spowiedzi możecie dosłownie wykasować te wszystkie złe rzeczy w majestacie duchowego prawa które jest po drugiej stronie (po śmierci) brane ze 100% szacunkiem i uznaniem Wróć do Jezusa, on czeka

Gość mauroo
Jaki bierzesz główny lek na depresję?

Gość gość
osoba, która ma depresję, na pewno powinna chodzić na psychoterapię, dłuższa terapia pozwala dać rewelacyjne efekty, ja trafiłam na dobrego psychoterapeutę w http://www.psychologdlaciebie.com/ w Mierzynie, blisko Szczecina

Gość dianaR1
Musisz znaleźć dobrego psychiatrę, ja długo szukałam zanim znalazłam tego, który będzie mi odpowiadał. Ostatecznie pomogła mi Pani Ewa Schaeffer . Z depresji ( na prawdę ciężkiej ) podniosłam się w krótkim czasie i moje życie wróciło do normy :) Tutaj możesz znaleźć na nią namiary http://kcp.pl/lekarz/ewa-schaeffer/psychiatra/warszawa/

Gość gość
depresja jest spowodowana brakiem witamin . dzisiejsze normy odpowiadaja takiej dawce witamin aby tylko przezyc a nie dobrze funkcjonowac... ja tez sie leczylam 2 lata, owszem po lekach mi przeszlo ale znowu mialam ataki manii, przez co zj***lam sobie troche zycie... pozniej mialam nawrot jednak juz balam sie znowu brac leki ... caly ten czas duzo czytalam na temat depresji chcialam sie dowiedziec skad sie to bierze.. gdzies w sieci trafilam na artykul dotyczacy powiazania depresji z niedostatkiem witamin. i to byl strzal w dziesiatke. bardzo duza role w rozwoju depresji ma brak wit. D3. jest taka fajna strona nazywa sie akademia witalnosci. wejdz na nia i poczytaj troche tam jest duzo artykulow ktore ci pomoga . pozdrawiam i powodzenia

Gość gość
po pierwsze - koniecznie wizyta u psychiatry, terapia u psychologa, zmiana diety, więcej ruchu, kwas foliowy. Ze wszystkim da się poradzić :)

Gość gość
Gdy powiedziałam swojemu partnerowi, że prawdopodobnie mam depresję, zlekceważył to i stwierdził, że sobie wymyślam bo nic nie robię. Obwiniałam się o wszystko i czułam się bezwartościowa. Robiłam co muszę i nic więcej. Czasem nie dawałam rady i musiałam uśmierzyć jakoś ból więc piłam. Codziennie. Wiedziałam ze muszę coś z tym zrobić. Postanowiłam zdecydować się na opcje w którą wcześniej raczej nie wierzyłam- zwróciłam się o rytuał oczyszczenia aury na stronie http://moc-energii.pl . Od tego czasu me życie zmieniło się na lepsze. Przestałam pić i zajęłam się swoim życiem, robię po prostu wszystko, aby iść do przodu i żeby było lepiej. Póki co daję radę, mam nadzieję że będzie tak dalej.

Gość gość
moze udaj sie do innego psychologa i zdecydujcie sie na ewntualna zmiane lekkow i terapii? to czasmai pomaga. moge CI polecic mogego psychologa http://psychologia.wroc.pl/ - naprawde szybko stawia diagnoze i leczy

Gość gość
I co zamierzasz z tym zrobić, narzekać dalej czy znaleźć pomoc? Jedyna osoba przed którą się otworzyłam to psycholog Smerecka-Biel, pokazała mi że jest profesjonalistką więc łatwiej mi było się otworzyć i mówić o swoich problemach, a jak się okazało to jest najważniejszy krok ku temu by sobie pomóc.

Gość KrystynaKKK
Też miałam ale chodziłam na terapię do pani Jolanty Szczepaniak do Warszawy, która dość szybko mnie z niej wyciągneła i postawiła na nogi!