Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garberek123

Ruchy dziecka a tętno

Polecane posty

Gość Garberek123

dziewczyny czy jeżeli dziecko jest od początku ciąży mało r****iwe ale mam w domu detektor tętna i serduszko ładnie biję i lekarz na usg też nie widzi nic niepokojącego to czy mogę być w 100 % spokojna ?

Gość gość
100% nie ma tak naprawdę nigdy. A który to tydzień?

Gość Garberek123
jutro równy 28 ruchy poczułam późno bo dopiero coś koło 23 tygodnia i mam łożysko na przedniej ścianie

Gość gość
Ale mało r****iwe dziecko w sensie że mało ruchów czujesz czy na usg też jest mało r****iwe? Łożysko na przedniej ścianie tłumi odczuwanie ruchów.

Gość Garberek123
od początku słabo odczuwam ruchy i rzadko nie są to kopniaki a takie puknięcia na usg mała się rusza wkłada np stopę do buzi macha rączką ale czy są to jakieś super ruchy to nie wiem lekarz nigdy nie mówi czy na usg jest r****iwa czy też nie ja osobiście czuję ją bardzo rzadko i słabo dlatego kupiłam detektor tętna by się uspokoić

Gość gość
poczekaj jeszcze miesiąc, to poczujesz, ja tez miałam na przedniej ścianie i rzeczywiście słabiej się odczuwa, jesli lekarz nie widzi nieprawidłowości to o co chodzi? 28 tydzień to nie czas na wkładanie nóg w żebra, spokojnie

Gość Garberek123
no mam nadzieję że jeszcze mi da '' popalić'' ale jak na razie to jest baaardzo leniwa albo ja po prostu nie czuję

Gość gość
oj da napewno, doczekasz się

Gość Garberek123
mam nadzieję ;)