Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po latach niedomówień

Polecane posty

Gość gość

Witam Was serdecznie kobietki. Jako, że jestem tu po raz pierwszy proszę o wyrozumiałość:) Otóż chciałabym poznać Waszą opinię dot. pewnej znajomości- nie będę opisywała wszystkiego, dłuuuga historia... Z facetem, z którym kilka lat temu łączyło mnie coś ważnego z wielu przyczyn nasze drogi się rozeszły( nie chcieliśmy krzywdzić Innych...) Oczywiście mieliśmy sporadyczny kontakt, ale obiecaliśmy sobie, że będziemy trzymali się od siebie jak najdalej. Myślałam, ze już się z tym uporałam- jakże się myliłam- wszystko wróciło ze zdwojoną siłą . Co prawda nie doszło do spotkania- zwykły kontakt tel. Zapytałam czy nadal jest sam- odpowiedział , cytuję " Nie z Tobą" ... Jak mam to Waszym zdaniem rozumieć..?

Gość wydawca nekrologow
"Delegowanie pracy się sprawdza, nadzorowanie osoby delegującej pracę, sprawdza się jeszcze bardziej" Robert Half, twórca jednej z największych na świecie firm headhunterskich

Gość gość
Nie z Tobą to oznacza ze facet kogos ma ewidentnie

Gość gość
"nie z tobą" to znaczy "bez ciebie" to znaczy "sam", i mysle ze chodzilo mu o taki sklep samoobsłogowy . A jak on sobie o zakupach marzy rozmiawiając z tobą to nic z tego nie będzie. Ciekawi mnie tylko co on chce sobie kupic - jak myślisz?

Gość gość
To znaczy ,że jest z kimś ale troche załuje ze nie z Toba....

Gość gość
Ewidentnie jest sam, mamy wspólnych znajomych.. Od kilku tygodni jesteśmy w stałym kontakcie, On nieustannie namawia mnie do spotkania- biję się z myślami czy powinnam się z Nim spotkać, pamiętając, że podobno nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki..a w Naszym przypadku to już co najmniej kilka razy:) Wczoraj napisał, że ma w życiu wszystko-potrzebuje jeszcze tylko mnie...Mam już totalny mętlik w głowie.