Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dałybyście 5 dych za 60 minut

Polecane posty

Gość gość

dietetycznej pogadanki motywacyjnej, której główne myśli można streścić w dwóch zdaniach: "żryj mniej, gruba świnio, to może schudniesz" i "dlaczego, idiotko, nie bierzesz przepisanych ci hormonów"?

Gość zosia sa mosia
dałabym, ale w ryj

Gość gość
jak nie tyć? Dam wam radę za darmo. Musicie jeść tylko kradzione. Nie tuczy.

Gość Haneczkaaaa
Zapłaciła bym 50 zł za dietę która uwzględnia indeks glikemiczny a taką jest dieta MONTIGNAT

Gość gość
porady dietetyczne to bzdura problemem nie jest brak znajomości zasad żywienia ale to że ludzie nie mają silnej woli i nie są konsekwentni tych rzeczy nie kupisz od żadnego dietetyka, samemu to trzeba wypracowywać każdego dnia zmiana codziennych nawyków a nie cud diety od dietetyka każdy z nas wie co jest zdrowe a co nie, każdy wie od czego się tyje i podświadomie każdy wie że zdrowiej jest się ruszać niż siedzieć na kanapie lub przed kompem czy tv

Gość gość
na poparcie tej tezy: mam w rodzinie dietetyczkę z tytułem magistra całe życie była gruba i nadal jest gruba mimo skończonych studiów i pracy w zawodzie jedne spojrzenie na nią i jej styl życia a wiem że jako potencjalna jej klientka / pacjentka nie brałabym jej słów na poważnie, bo nawet ona sama nie umie się do nich zastosować mimo że jej figura jest jej wizytówką