Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciuszki szok

Polecane posty

Gość gość

5 lat temu urodziłam córeczkę i wtedy kupowałam dla niej wyprawkę, dostałam kilka rzeczy od znajomych i rodziny. Każda jedna rzecz była przeze mnie tyle razy oglądana bo zaczęłam zbierać wyprawkę jak tylko test wyszedł pozytywnie. Córeczka podrosła wiec wystawiłam rzeczy na allegro. po 5 latach znów zaszłam w ciążę i okazało się ze urodzę dziewczynkę. Moja kuzynka powiedziała żebym nie kupowała nic dla córki bo mi odda ubrania po swoich córkach które ona z kolei po kimś dostała. Niby ubranka po kilkorgu dzieci ale stwierdziłam ze zobaczę co dostanę. Dziś mąż mi przywiózł paczkę i zamarłam. Nie wiem czy to możliwe ale to są ubranka mojej pierwszej córki! Wszystkie co do jednego. Pamiętam je doskonale bo niektóre rzeczy były niespotykane. Miałam wtedy koleżankę w UK i mi poprzywoziła kilka ślicznych ciuszków a jeden sweterek był zrobiony na drutach przez moją ciocie i on też jest w tej paczce. Dziwnie się czuje. Po 5 latach i nieznanych przejściach moje ubranka trafiły z powrotem do mnie. To coś niezwykłego. Pamiętam ze wysyłałam je z allegro do innego miasta wiec musiały przejść dość daleką drogę zanim znów trafiły tutaj.

Gość gość
Urzekla mnie Twoja historja... :P

Gość gość
ale się uśmiałam:) normalnie dobre

Gość gość
Ale super :) Na pewno musisz być happy :)

Gość gość
jaki ten świat mały. Niesamowita historia.

Gość gość
ale bzdura, a w wy to łykacie jak tania dz.iwka sperme. i mamy uwierzyc ze wszystko dotarlo do ciebie w komplecie? nikt niczego nie wyrzucil ani nie oddal paru sztuk komu innemu?