Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziny

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Czy Wy dziewczyny otrzymujecie na swoje urodziny kwiaty lub chociaz tego jednego kwiatka w prezencie od swojego chlopaka/meza? Jestem z moim chlopakiem od 5 lat, pamieta o urodzinach, prezent tez zawsze dostaje ( z kilkudniowym opoznieniem, bo jak twoierdzi, sama sobioe cos wybierz) ale dobre i to, ale jak mu mowie kwiatka byc mi kupil na urodziny to nic. I ani razu nie dostalam kwiata na urodziny. Ciesze sie, ze chociaz pamieta i kupuje jakis prezencik, ale mysle, ze kwiaty to taki symboliczny prezent dla kobiety. I zawsze mi smutno, ze nie kupil mi tego glupiego kwiata

Gość gość
ja kwiaty dostaję bez okazji.

Gość gość
bo kwiaty rosna dzikie i wolne a na grob wystarcza wiazanki z drzew iglastych

Gość gość
kwiatek obowiązkowo jest i nawet nie muszę przypominać :-d

Gość gość
Fajnie;) Ty bez okazji a ja nawet na urodziny, choc mu co roku mowie, czemu mi kwiatka nawet nie kupiles, tego jednego. ;(

Gość gość
no i co on odpowiada jak się pytasz dlaczego nie dostajesz kwiatów?

Gość gość
juz nie pamietam co odpowiada, ale czuje, ze w tym roku sobie przypomne^^. Nie chce go jakos okrzyczec za to, bo wazne tez jest, ze pamieta o nich, nawet nie musze mu przypominac i zawsze kupuje mi prezent. I z tym sie stara a kwiatow jak nie ma tak nie ma.

Gość Annabelladonna
Nie. Jestem z nim 6 lat, raz dostałam kwiaty na przeprosiny, a raz bez powodu, ale nigdy na urodziny

Gość gość
autorka postu: To widze, ze sa rozne typy facetow. Na szczescie na dzien kobiet kupuje juz ta jedna roze i bardzo rzadko, ale od siebie tez kupi. Ale to raz na ruski rok.