Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet jest idiotą

Polecane posty

Gość gość

Powoli zaczynam mieć dość mojego faceta. Do tej pory myślałam że jestem najszczesliwsza na swiecie, ze to ten jedyny ale coraz czesciej dociera do mnie ze to tylko złudzenie. klocimy sie o byle gowno, on caly swoj czas wolny spedzalby z nienormalnymi kumplami(wmawiajac mi ze robi to raz na miesiac), gra w jakies dziecinne gry, non stop oglada p***ole, jest leniem (jak ma wolne nie potrafi wstac wczesniej niz 10 a po spotkaniach z kumplami wstaje o 15), nie dotrzymuje slowa. Teraz jestem u niego, chcialam mu zrobic niespodzianke bo konczyl prace o 14 a jest juz 16 i on nie wrocil, tel ma wylaczony (pewnie powie ze mu sie rozladowal) i nwm co sie z nim dzieje... chyba zbieram sie do domu. Co o tym myslicie? mam ciagle mu ustepowac jak idiotka i latac za nim czy go olac?

Gość gość
skoro nietraktuje Ciebie poważnie ... sama sobie odpowiedz

Gość gość
Pytasz się czy masz go olać? Chyba sama widzisz, że gość jest totalnie do luftu. Pewnie jedyne co ma fajnego to buźka, ewentualnie ciałko. Daj se z nim spokój, chyba że cenisz sobie związkowy,,hardkor" w tym negatywnym znaczeniu i wydaniu. To już Twoja sprawa. Masz do tego prawo.

Gość nio58
Weź pokarz mu że nie jest ciebie wart!

Gość gość
musisz być większą idiotką skoro w takim razie się z nim związałaś:P

Gość gość
a ile się znacie ? długo już tak robi?

Gość gość
może pora zmienić faceta..