Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agawitch

termin MAJ 2014

Polecane posty

Witam wszystkie przyszłe mamy :), jestem w pierwszej ciąży i mam termin właśnie na 1.05.14, liczę na odzew kobiet o zbliżonym terminie, jak samopoczucie u Was? jeśli chodzi o mnie to właśnie zaczął nam się 14 tc a ja nadal czuje się fatalnie, mam całodobowe nudności, wymiotuje dość często w nocy (masakra przeważnie między 1 a 2 w nocy ) nie mam w ogóle apatytu, dopiero od tygodnia zaczęłam normalnie pić, wcześniej z obrzydzeniem patrzyłam nawet na szklankę wody ! a na dodatek lekarz stwierdził twardą macicę i muszę brać luteinę dopochwowo oraz nospę, w prawdzie zaczął się już II trymestr w którym to niby miałam mieć takie świetne samopoczucie, a ja nadal czuje się fatalnie, nie dogaduje się też z mężem, mam wrażenie że on mnie zupełnie nie rozumie :( reasumując moje oczekiwanie na dzidzię to na razie radość przez łzy, aha dodatkowo opętało mnie zupełne czarnowidztwo i cały czas drżę o to maleństwo, o tę ciąże, nieustannie zamartwiam się czy wszystko będzie dobrze, pozdrawiam i czekam na wasze relacje :)

Gość gość
sa tu juz chyba ze dwa tematy majowe, więc idz tam

ok spoko, jakoś nie dostrzegłam tamtych wątków, dziś mój debiut na forum, jak mam usunąć ten temat ?