Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KUPILAM BUTY DLA SYNA ZA 250ZŁ A KOLEŻANKA STWIERDZILA ZE TO PRZESADA

Polecane posty

Gość gość

ona kupila za 39,99, a jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Gość gość
Każdy kupuje to co chce i to na co go stać.

Gość gość
No pewnie, że za drogie.. a te za 40zł? cóż.. pytanie jakie to buty, jak zrobione i dla jakiego dziecka w jakim wieku.. Wiadomo, że za 40zł dobrych butów dla dzieci uczących się chodzić się nie kupi.. ale dla przedszkolaka już takie można znaleźć. 250zł? Nie dałabym..

Gość gość
nasze dzieci maja 4 lata ona kupila byle jakie kozaki za 40zł a ja porządne kozaki za 249 w sumie to nie wiem po co ona w ogole to komentowala, mnie nie obchodzi ile ona wydaje i jeszcze ni siare w sklepie zrobila mowiac ze chyba mam za duzo kasy,,, ale ja na dziecku nie oszczędzam, sama mam porządne 2 pary butów

Gość gość
a ja kupilam corce buty za 80zł.

Gość gość
mam w d***e ile kto wydaje na buty, torebki, pieluchy i inne p*****ly, ale skoro piszesz sama i sie pytasz to ci napisze, ze choc to nie sprawa twojej kolezanki, ile na buty dla kogokolwiek wydajesz, to jej reakcja jest normalna zdrowa reakcja kazdego racjonalisty i tego kto ma zdrowy rozsadek. ale twoja sprawa ile na buty dla 4 latka wydajesz, jak dla mnie mozesz nawet wziac kredyt pod hipoteke i kupic mu zlote trzewiki Gucci'ego na 5 urodziny 😴

Gość gość
to nie zabieraj wiecej prostaczki ze soba na zakupy tez mam taka jedna kolezanke, ktora kazdy moj zakup komentowala, bo dla niej zawsze było za drogie, od 2 lat z nia nie chodze na zakupy 250zł to nie jest zadna przesada, ale tak obiektywnie wiekszosc jednak kupuje duzo tansze

Gość gość
jak cie stac ? chociaz mnie nawet jesli stac to mi zal bo wyrasta szybko i na drugi rok te 200zl mozna sobie w kosz wrzucic no ale kazdy wie chyba co robi

Gość ja tez jade jak wroce to napis
jak moje dziecko bylo wtym wieku nie kupowalam mu butow za 250, chociaz moglam sobie na to pozwolic, są tańsze i tez profilowane, a niektore drogie marki są przereklamowane, np Bartek

Gość gość
jak dla mnie przesada i to duża. Czterolatkowi rośnie bardzo szybko nóżka i na następną zimę będą na bank za małe. Nie będzie Ci szkoda wyrzucić ich za rok ?

Gość gość
a firma badoxx z ccc. co o niej myslicie?

Gość gość
a czemu ma byc mi szkoda wyrzucic, zreszta z tamtego roku sprzedalam, dalam 220 a wzięłam 90, były w iedalnym prawie stanie, bo wiadomo,ze dziecko ma 3-4 pary bicukow na sezon

Gość gość
ja kupiłam dla synka Primigi za 290 zł, dla córki Geox za podobną cenę.

Gość gość
jakie 3-4 pary, moje ma jedne za 40zł i chodzi cały sezon wiec chyba te tanie nie są złe gatunowo, ani noga nie spocona ani nie przemakaja, piętka sztywna a chyba oto chodzi ale fakt,ze dla mnie to byłby duzy wydatek dac 250

Gość gość
hm,ja 2latkowi kupuje za pond 300zł zimowe.w tamtym roku tez mial buty z ecco.spredałam je za 130zł.wygladaly jak nowe. jak kogos stac,to nie widze problemu zaplacic tyle za buty.gorzej jak ktos nie ma,a zadluza.