Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna nazwac dziecko ALAN

Polecane posty

Gość gość
imie dla dziecka to wybor rodzicow wiec skonczcie z tym gadaniem o Alanach,Analach itd..

Gość gość
wiesz nie o dume tu chodzi a o fakt ze kazdy myslacy czlowiekj ma skojrzarzeini kojarza nam sie rozne rzeczy, miejsca, dania, ludzie i slowa i to nie jest nic zlego- gdzie tu ktos napisal ze bedzie dzieci uczyl wysmiewania innych?? no gdzie? mozna miec swoje prywatne skojarzenia i pisac bezglosnie na forum a nie mowic o tym glosno wsrod znajomych a tym bardziej dzieci jaka jestes osoba ze pomyslalas ze ktos moze wpajac dziecku takie rzeczy?

Gość gość
widocznie mozna, a ty jakie dalas/es swojemu Wandzia czy franek?a moze bardziej orginalnie jak john czy claudia? jak mozna?? widocznie normalnie skoro takie imie istnieje, to wlasnie po to zeby mozna je bylo komus nadac.. Hu hu gwiazda imiona wysmiewa a twoje to jakie?? moze masz kompleksy bo sam/a masz h*jowe. nie wiem jak mozna smiac sie z imienia nadanego dziecku? moze ci kiedys jakis alan p*****lnal, albo wstydu narobil i teraz wysmiewasz imie bo tylko na tyle cie stac. siedziec przed komputerkiem i pieprzyc farmazony. skoro taka tegi/tega to podaj swoje imie z checia sie posmieje;]

Gość t choupi
ciezko zeby dyskusja byla na poziomie skoro dyskutujacy siegaja dna.kazdy widocznie ma skojarzenia na odpowiednim dla siebie poziomie i ma do tego swiete prawo.nie zmienia to postaci rzeczy ,ze troche taktu czasami nie zaszkodzi w zyciu.sarkazm w tej dyskusji tez jest przereklamowany :)

Gość gość
gościu wyżej, wrzuć na luz, zaparz sobie meliski bo ci zaraz żyłka pęknie frustratko. nie klnij bo to żałosne, właśnie tacy jak ty dają swoim dzieciom na imię nikolka albo brajanek. w sumie po tym od razu widać z jakiej to rodziny dzieciak się wywodzi.

Gość gość
do goscia 19-22 mam na imie tak samo jak twoja stara ! :D c*****o nie? ch*j sie pisze przez ch a nie h

Gość gość
BRAVO ZA WYPOWIEDZ POWYZSZA!

Gość gość
tylko ostatnim debilom imie Alan kojarzy się z analem. Fajne imię. Jeśli para mieszana (np. anglik i polka) to mają go nazwać "Stanisław"?

Gość gość
wolny kraj a na kafe to juz zupelnie wolna amerykanaka idz luknij na erotyczny tam dopiero hasla leca

Gość gość
BRAVO DLA GOSCIA Z 19.23

Gość gość
OMG! Co tu sie dzieje?

Gość gość
t choupi ale to jest tylko twoja prawda jesli chodzi o sarkazm i takt... twoja prawda do ktorewj masz prawo ale naszczescie nie masz monopolu na prawde :)

Gość gość
o imionach moze wiele dyskutowac, kazdy daje takie jakie mu sie podoba, z kazdego mozna szydzic i sie nabijac, A skoro autorowi tak przeszkadza nadane imie to moze niech przedyskutuje to z rodzicami ktorzy nadali to imie dziecku zamiast chowac sie za klawiatura i wypisywac do obcych. bo przeciez tak ja to irytuje:)

Gość gość
brawo dla goscia z 19:26

Gość uskala
ja proponuje brawa dla wszytkich

Gość gość
jestem wzruszona i poruszona ...doglebnie to cudowne :D

Gość gość
Ja mam na imie Alan.moj tata ma Alan,syn Alan i wnuk tez Alan i bardzo lubimy ANAL HEHEHEHE

Gość gość
...."mam na imie jak Twoja stara..." " hahaha" no ale co w tym smiesznego? typowy kretynski tekst.

Gość uskala
nie rozumiem was temat glupi pierwszy post glupi to jaka cala dyskusja ma byc? powazna, kulturalna i "na poziomie" (juz nie jedna osoba to pisala ale o co wam chodzi ja nie wiem,o jaki poziom... dyskuja merytoryczna, pogladowa, socjologiczna?) glupi temat wiec sie mozna co? powyglupiac to chyba logiczne a nie smiertelnie powaznie scierac co jest dobre a co zle- ludzie troche dystansu zycze

Gość gość
to w tym smiesznego ze autorka chciala za wszelka cene SMIAC sie z mojego imienia wiec dalem jej powody do smiechu

Gość gość
i hola hola ja twoja napisalem z malej litery jak cytujesz to dokladnie bo matury nie zdasz

Gość t choupi
sa ogolnie przyjete kanony na swiecie taktu,dobrych manier a nawet zdrowego sarkazmu.i to nie jest tylko moja "prawda"

Gość gość
t choupi konkrety choidzi ci o etyke ale jaka? dyplomacje jesli sa to swiatowe standardy to prosze konkrety

Gość t choupi
dobrych manier tzn ustepowac miejsca w autobusie mowic dzien dobry sasiadom

Gość t choupi
usmiechac sie, nie bluznic, ladnie byc ubranym, mowic ladnie i nie za glosno

Gość t choupi
t chlopi ktos ci juz mowil ze nie masz patentu na prawde bo prawda jest wzgledna ej

Gość gość
a jak sie ma bycie grzecznym, milym i uczynnym wobec innych ..ustepowaqniue miejsca w autobusach do tej dyskusji??? bo ok to sa kanon y dobrych manier itp ale co sie ma piernik do wiatraka?

Gość gość
Autorze wysuń trąbę poza granicę i państwa i swojego wiejskiego płotka i pomyśl że twój problem jest niczym a sygestia co do imienia wogóle nie istnieje dla innych. Jesteś jak ta bakteria w morzu innych ludzi , jak jedno polskie kurczę w skali wszystkich ferm kurzych na świecie :D. Żenujące.