Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakis zonaty pan

Polecane posty

Gość gość
fakt, przesrane macie, faceci jakoś lepiej na tym wychodzą, mam taka d**ę młodziutką teraz i jeszcze taka starszą to jaka to różnica. W ogóle taka energia inna

Gość gość
Niektorzy to nawet wygladaja lepiej w wieku 50 lat niz jak mieli 30 lat. A my? Moze jeszcze jakis sie skusi, sa tacy co lubia stare .Np. moj kolega tylko 40 go kreca

Gość gość
W ogole gratuluje mlodej d**y :)

Gość gość
Tak jakoś z facetami jest, ze ten wiek nie przeszkadza, może nie wszyscy, ale mi na pewno nie. Trzeba uprawiać sport to podstawa jeśli chodzi o ciało. I kobiety też powinny. własnie miałem 40 tkę i jest fajna. Ale czasem jak tak patrzę na te pierwsze oznaki starzenia ta buzia taka mmmm ładna, ale szkoda mi się jej robi, ze ten czas tak nieubłaganie robi swoje. Kobietom musi być bardzo ciężko z tym. Najgorsze jest to, ze zauważyłem to w trakcje seksu, dziwnie się poczułem. tak jak rozmawiam z nią to jeszcze jakoś to da się znosić. Najgłupsze jest to, ze sam jestem w tym wieku, ale jak widzę niektóre 40 to kojarzą mi sie z moimi nauczycielkami z podstawówki wydawały mi się takie stare. Takie matki aseksualne. Ta moja jest ładna i zgrabna, ale tak juz widać, nawet jak coś robi w domu czy wstaje z łózka to tak już ciężko, takie dłonie już stare. Mówię jej, ze jest piękna, ale...przykre to. Ja też już nie wyglądam najlepiej, ale nie mam problemu z kobietami i szukam młodych bo w środku czuję się gówniarzem. A ta młoda to cudem mi sie trafiła. Tak jakoś wyszło. Dziwne to nie wiem co ona we mnie widzi, ale bardzo dobrze się z tym czuję. Dzięki