Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy cos moze z tego byc

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że podoba mi się chłopak. On ma 21 lat, no niestety ja 15. Widuje go raz w tygodniu. On nawet mnie nie zauważa. Czy wgl jest sens nawiązywania rozmowy (jak ją nawiązać)?Co zrobić żeby zwrócił na mnie uwagę?Czy jest jakaś szansa żeby cokolwiek z tego było? Proszę pomóżcie. Jestem strasznie nieśmiała.

Gość gość
znajdź kogoś w swoim wieku. To jest tylko zauroczenie. Często nastolatkom podobają się starsi chłopacy... z taką różnicą wieku możesz spróbować za jakieś 5 lat:)

Gość gość
daj spokój facetowi dziecko ;) Zajmij się kolegami z wyższej klasy. Raczej niewielka część facetów ogląda się za takimi gówniarami, więc daj sobie siana

Gość gość
są pary, które mają różnice 10 lat (co prawda nie wiem kiedy się poznali) więc jaka pedofilia?

Gość gość
ale poznać kogoś starszego samemu mając 20 lat to jest jednak coś innego. Znajdź kogoś w swoim wieku. Nawet go na imprezę nie zabierzesz, bo nie będzie się bawił z dziećmi

Gość gość
Zwykle takie pary poznały się kiedy kobieta była koło 20 a nawet powyżej (znam parę takich par) A Ty masz 15 lat, więc sorry ale to pedofilia ;) Różnica wieku 10 lat to co innego jak jest 20 i 30 a co innego jak 10 i 20, nie? Zresztą jaki student zainteresowałby się gimbuską? :D Daj spokój, możesz celować co najwyżej w niższe klasy liceum

Gość gość
jezu, dziecko weź się do nauki a nie uganiaj za dorosłymi facetami :o

Gość gość
ale się porobiło ja byłam w ostatniej klasie liceum gdy poznałam chłopaka lat 21 i wtedy on mi się wydawał o tyle starszy, bo student a ty 15latka się za takim uganiasz ?