Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie marzenia

oprócz tego żeby mieć co włożyć do gara

Polecane posty

Gość głupie marzenia

móc iść na zakupy ciuchowe, obkupić się od stóp do głów, a nie zapierdzielać pół roku w jednym podkoszulku za 25 zeta, jest mi przykro i sobie piszę bo na ulicy widzę pełno nawet młodych dziewczyn i nastolatek wystrojonych, a one nawet jeszcze nie pracują, życie jest niesprawiedliwe....wiem wiem głupia ze mnie kobita

Gość gość
jest to dołujące:( trzeba sobie powtarzać, że jednak nie najważniejsze:) byle o siebie dbać:) nie trzeba mieć fortuny żeby dobrze wyglądać

Gość gość
Ja też takie mam, teraz dziewuchy, które mają 15 lat stroją się jak modelki a my zapierdzielamy do późna i tak z tego nic nie mamy. Pracuje w Urzędzie i ledwo do pierwszego wystarcza. A człowiek studiował 5 lat na to co ma teraz.

Gość gość
Sponsor potrzebny od zaraz

Gość Gość od sponsora
Jak masz o siebie zadbać jak nie masz co do gara włożyć , dobry krem kosztuje, fryzjer tez ....nie mówiąc o spa czy salonie kosmetycznym

Gość gość
gość od sponsora: mało wiesz o życiu

Gość gość
same rachunki to koszt kilku stówek a co do fryzjera czy kosmetyczki to moge pomarzyć. Albo gar i chleb albo odkładanie bo może w przyszłym miesiącu zabraknąć

Gość Gość od sponsora
To qrwa siedźcie i płaczcie na kafe jak wam sponsor nie pasuje :-p Ja mam już swojego i żyje jak paczek w maśle , ponadto ostatnio mi sie oświadczył :-p

Gość gość
Ja tez miałam dość tej bidy i mam bogatego chłopaka który mi pomaga , bo inaczej to bym zdechła z głodu :-(

Gość gość
mój sposnor zarabia 2 tysiaki ja 1400 i takie mi zycie a nie będę dawała d**ę za kase wole jednak płakać na kafe

Gość wystrojona modnisia
te ubrania to nic, ważne by mieć zdrowie, rodzine i kogoś kto kocha, przyjaciół, by mieć coś w głowie, chociaż zakupy i ciuchy dają dużą frajdę to jednak jest tak wiele ważniejszych spraw, że czasem zazdroszczę biednym ludziom, którzy są szczęsliwi, że te ciuchy to wynagrodzenie smutku itp.