Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achtimia

czy gondola jest potrzebna zaraz po urodzeniu czy wystarczy fotelik

Polecane posty

Gość achtimia

? rodzę pod koniec listopada. zastanawiam się czy bedzie mi potrzebna gondola, bo nie bardzo gdzie mam ją połozyc

Gość gość
zamierzasz dziecko w foteliku na spacery wozić?

Gość kejt mos
moja kolezanka ostatnio kupila wozek uniwersalny i chyba to najlepiej sie sprawdza.

Gość gość
Nie rozumiem pytania...właśnie...na spacer to jak????w foteliku???? Bo jeśli fotelik lub spacerówka zimą dla takiego maleństwa to głupi pomysł...

Gość gość
Zaraz po urodzeniu to NIE, bo w szpitalu będziecie, ale po wyjściu OCZYWIŚCIE tak. Głupie pytanie

Gość gość
Chodzi ci o wyjście ze szpitala żeby malucha do fotelika od razu włożyć? No ja mam taki wózek Graco Symbio z fotelikiem i w nim synka odebrał mąż ze szpitala no bo jak inaczej. Po co cały wózek. A na spacery juz normalnie gondola i kilka dni po wyjściu ze szpitala też spał w gondolce

Gość gość
Oczywiście ze musisz miec gondole. Na spacery w zimie w foteliku??? poza tym wożenie dziecka w foteliku zamiast spacerówki jest niezdrowe dla kręgosłupa. Jak widzę kobiety w parku, które chodzą z fotelikami jako wózkami to śmiech mnie ogarnia... Mi lekarz powiedzial,że dziecko które dużo siedzi w pozycji embrionalnej w foteliku bedzie miało krzywy kręgosłup.

właściwie wszystko już zostało powiedziane, ale powtórzę po poprzedniczkach: po 1 w gondoli zdrowiej dla kręgosłupa; po 2: zimą bez gondoli to by była jakaś masakra, dziecko w ogóle nie osłonięte ani od wiatru ani od opadów. podsumowując: gondola jest konieczna.