Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DORADZCIE ZROBIC TECHNIKA USLUG FRYZJERSKICH CZY KURS KSIEGOWOSCI

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata chodziłam do ekonomika wiec jestem technikiem ekonomista. w wieku 20 lat zrobiłam mature i zdałam egzamin zawodowy. Mialam isc na studia na finanse i rachunkowość ale ciężko zachorowałam i leczenie zajelo mi długi okres zycia, prawie 2 lata. doszłam już do siebie po chorobie. Zastanawiam się nad zdobyciem jakichś przydatnych kwalifikacji zawodowych aby później mieć dobra pracę. Myślałam nad szkola policealna o profilu technik usług fryzjerskich lub kursem ksiegowosci. W szkole uczylam się dobrze. Myslalam żeby teraz zapisac zapisac się na studia finanse i rachunkowość ale mam już prawie 23 lata... Teraz mówi się,że fryzjer to taki popłatny zawód, ma ponoć swój prestiż. Sama nie wiem, proszę o porade.

Gość ja jestem fryzjerkaaaa
dokładnie fryzjer to prestiżowy zawod sama jestem fryzjerka to wiem. Czesze na komunie wesela itd. dojezdzam do klienta mam swoich klientów stałych. Może kiedyś sama będę szefowa. To jest konkretny fach, studia to jest nic teraz, ja się czuje lepsza od tych co sa po studiach, bo mam prace i zarabiam

Gość gość
zdecydowanie kurs fryzjerski !;) ja byłam na takim w szkole Select i tam poznałam wszystkie techniki i nauczyłam sie wykonywania różnego rodzaju fryzur . Więc polecam !;) to jest kierunek przyszłościowy i praca jest po nim zawsze jak nie w salonie to samemu można coś dłubać ;)