Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuzu

podklad ktory nie zapycha

Polecane posty

Gość yuzu

poszukuje podkladu, który nie zapycha porów. mam cerę dosyć problemową, zapycha mnie dosłownie wszystko. w tej chwili uzywam pudru mineralnego sephory i niestety, jak wyzej napisalam-zapycha strasznie. stosowalam l'oreala true match-z syfow leczylam sie chyba ze dwa miechy. po podkladach maybelline, maca to samo, moze w nieco mniejszym stopniu. podkladem, ktory nie robil krzywdy byl podklad rimmel, match perfection w zelu- jak na zlosc wycofali ze sprzedazy :/ cena jest sprawa drugorzedna, zalezy mi na wyrownaniu kolorytu i nie za mocnym kryciu. ktos cos?

Gość gość
Ten Sephorowy zawiera Ethylhexyl Palmitate o możliwym działaniu komedogennym, dlatego właśnie zapycha. Polecam czyste, zwykłe, prawdziwe minerały (Meow, Everyday Minerals).

Gość yuzu
no niestety, zawiera :/ a na poczatku bylo tak pieknie. pudry mineralne nie są dla mnie, przynajmniej nie przy takim stanie skory, jaki mam w tej chwili. zbliza sie zima, co w przypadku mojej cery = przesuszeniu, podraznieniu, musze miec coś mocniejszego, co ochroni choc troche twarz przed mrozem i innymi czynnikami atmosferycznymi.

Gość aqua aqua
ja po urodzeniu dziecka i zakończeniu dwuletniego karmienia piersią dostałam nagle trądziku hormonalnego i używam rimmel stay matte. moim zdaniem dobrze się sprawdza - jest oddychający, nie podrażnia chorej skóry, ładnie się stapia z kolorytem skóry.

Gość yuzu
rimmel stay mate odpada, mialam probke z drogerii i nie zachowywal sie dobrze na twarzy. glownym problemem są w tej chwili zaskorniki na brodzie i nosie, masakra po prostu :/ dawno juz nie bylo tak fatalnie w tym rejonie, dodatkowo zaczynają mi sie tez zanieczyszczac policzki, z czym wczesniej nie mialam problemu...