Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ronda

Urodziny dziecka drugi temat

Polecane posty

Gość Ronda

Napisałam już to w innej kategorii, ale tutaj może więcej osób będzie umiało mi jakoś pomóc... Moje młodsze dziecko niedługo będzie obchodzić siódme urodziny. Chcieliśmy z mężem zrobić Ani przyjęcie i zaprosić jej koleżanki i kolegów z klasy. Nigdy wcześniej tego nie robiliśmy więc nie bardzo wiemy, jak się do tego zabrać. Ania opowiadała, że na urodzinach jej koleżanki rodzice zorganizowali różne zabawy i gry, ale chcieliśmy zrobić coś naprawdę oryginalnego, żeby dzieciaki się dobrze bawiły i zapamiętały przyjęcie u Ani. Wymyśliliśmy z mężem watę cukrową. Czy taka maszyna na przykład: http://www.zlotewyprzedaze.pl/produkt/maszyna -do-robienia-waty-cukrowej-domo-clip-500-w/289790 będzie dobra? Czy w ogóle z tą watą to dobry pomysł? Pomóżcie, proszę, bo chcieliśmy zrobić coś naprawdę wyjątkowego!

Gość gość
Swietna reklama mamo ANI ;) Innych uprzedzam, ze wate cukrowa mialo na urodzinach moje dziecko i dzieci jakos nie palaly entuzjazmem do tego pomyslu. To nie komuna aby dzieci mialy sie jarac wata cukrowa, gdy na stole bedzie pyszny tort i tyle innych smakolykow.

Gość Ronda
Wiecie co? Zamówiłam już parę dni temu tę maszynę. Dojdzie akurat w tygodniu przed urodzinami - czyli będzie czas na przetestowanie. No i ważne, że nie zapłacimy majątku, bo zniżka na tych wyprzedażach jest gigantyczna! A Ania się ucieszyła, że będzie wata - więc dzieci chyba jednak się jarają;)

Gość Ronda
A mąż mi się wygadał, że kupił też dla mnie na mikołajki maszynę do czekoladowego fondue... Chyba jednak nie będziemy czekać na 6 grudnia z prezentami;) PS. Znacie jakieś dobre diety? Bo coś czuję, że od nadmiaru słodyczy to trzeba będzie jakiejś użyć... ;)