Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętacie Iwa ze Zbuntowanego Anioła

Polecane posty

Gość gość

taki serial był :D serialu nigdy nie lubiłam, lubiłam tylko patrzeć na niego :o tak mi sie przypomniał i patrze na jego zdjęcia ale był przystojny :p

Gość gość
ja jestem w szoku jak sie zmienil, ma tylko 41 lat a wyglada jak bezdomny.

Gość gość
no teraz sie zestarzał strasznie :o ale kiedyś to nic tylko brać :p

Gość gość
puszczają powtórki zbuntowanego na pulsie o 7rano

Gość olimpias
o boze wszystkie dziewczyny z osiedla się w nim kochaly a on dla mnie zawsze był brzydki, mi się podobal pablo, ale to było ciacho

Gość gość
ja wole Iwa :p Pablo był dla mnie troche za chudy i za niski taki goguś ale z twarzy też ładny facet

Gość gość
Pablo mniej męski jak dla mnie

Gość gość
Uwielbiam ten serial, właśnie go emituja na tv puls o 13.30, kurde jak uwielbiam to oglądać, mam duzy sentyment do niego, bo kojarzy mi się z dziecinstwem, tamtymi czasami... Eh a teraz jak oglądam, to stwierdzam, ze z Iva jest świetne ciacho, normalnie piękny :D Wtedy tego nie widzialam i ogolnie inaczej teraz sie oglada, kiedy jestem dorosla, wtedy jako dzieciak jeszcze nic nie wiedzialam.. heh w ogole Mili była moja idolka i do dzisiaj pamietam jej piosenki, ktore mialam na kasecie nagrane :) Później jeszcze bedzie Serhio czy jak to tam sie pisze :P taki brunet, tez sliczny.

Gość gość
Pamietam!! a najlepsze jest to ze ostatnio, na imprezie imieninowej u znajomej poznalam faceta wypisz wymaluj z wygladu Iwo!!!! hahaha

Gość gość
Iwo ideał :p :D mam tak samo że gdy leciał ten serial byłam smarkiem z podstawówki i nie patrzyłam tak na ten serial i Iwa tak jak teraz. teraz gdy jestem dorosła to widze jakie to cudo było :p

Gość gość
gość Pamietam!! a najlepsze jest to ze ostatnio, na imprezie imieninowej u znajomej poznalam faceta wypisz wymaluj z wygladu Iwo!!!! hahaha xx jeśli tak to zazdroszcze, nawet mi nie chodzi o to ze z wyglądu był cudny ale też z charakteru jak grał tego Iwa taki wrażliwy był i czuły :D ten jego śmiech uwielbiam. dobrze grał sceny płaczu, jakby płakał naprawde aż sie to czuło :D 🖐️

Gość gość
No ale ten polski Iwo to taki pijaczek i kobieciarz wiec Ueee :P

Gość gość
oj no facet podobny do iwa hahahahaha

Gość gość
Seriale młodości: (druga połowa lat 90-tych 95-99 oraz 2000-2002): Drużyna A, Macgyver, Ally McBeal, Strażnik Teksasu, Herkules, Xena, Viper,Power Rangers, Nikita, Z archiwum X,Słoneczny Patrol, Beverly Hills, Świat wg. Bundych Telenowele: Luz Maria,Fiorella,Zbuntowany Anioł I jeszcze była przed Luz Marią taka fajna telenowela z krwią w tytule chyba też z Angie Sepedą jako jedną z głównych ról. A i jeszcze była taka telenowela co taka dziewczyna się uratowała ze sztormu na morzu i jaką zapytali jak się nazywa to mówiła Lena, to mi zapadło w pamięć Poza tym symbolem lat 90-tych jest pegasus. A w muzyce:Spice Girls,Britney Spears, Bestrike Boys czy też Just 5!

Gość gość
dzisiaj byl siodmy odcinek. na tv puls leca dwa odcinki. o 12:30 jest powtorka z dnia poprzedniego a o 13:30 nowy odcinek. kocham ten serial, mimo ze go ogladalam z namietnoscia jak mialam kilkanascie lat, to teraz z niecirpliwoscia czekam na kolejny odcinek. ma sie inny rozum i na wszystko sie patrzy inaczej. az chyba poszukam gdzies i sobie sciagne ten serial, zeby obejrzec za kilka lat znowu.

Gość gość
tak ze chyba to lepszy czas niż 7 rano

Gość gość
ja ja uwielbialam, razem z kolezanka sie. przebieralysmy za Mili i Glorie o dgrywalysmy scenki. ale faktycznie, patrzac teraz, jak sie jest juz starszym to troszke glupkowate jest jej zachowanie.

Gość tell me the true
Na youtube jest cały serial :p. Ale wiadomo w telewizji lepiej oglądać, ma to swój urok :D A Iwo mi się nie podoba. Za to mili jest z******ta

boooże, jak bardzo dawno to było. Nie do pomyślenia jak ten czas szybko leci. Jeszcze niedawno oglądało się takie głupoty, teraz po prostu szkoda mi na to czasu :D

Gość ob pro
Ja też mam kolegę podobnego do Iva..:D

Gość gość
Na jakims kanale w telewizji sa powtorki Zbuntowanego Anioła po 2 odcinki codziennie- tez sie zdziwiłam:) ale są:) minus jest taki że zaczyna się o 12.30 kiedy kazdy pracuje lub jest w szkole... ahhh