Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doświadczona czy jeszcze nie

Polecane posty

Gość gość

Nie będę mówić czemu się tak stało czy że żałuję. Po prostu opowiem. Straciłam dziewictwo już po liceum z facetem z którym wcześniej pisałam 2 miesiące przez internet. Było tak sobie to zresztą nie ważne. Miał przyjechać następnego dnia nie zrobił tego bo samochód się zepsuł i nie było w tym nic dziwnego tydzień później jednak przestał się odzywać ja związałam się z kolejnym to nie było nic poważnego niby pół roku ale byliśmy tylko w jego samochodzie ( raz na pizzy i raz nocował u mnie) dwa razy w miesiącu. Między czasie odezwał się mój pierwszy tłumacząc że ukradli mu telefon. Nie uwierzyłam. Ten drugi nagle zniknął bez słowa. Po miesiącach stwierdził że musiał się ukrywać przed policją. Odezwał się przed swoim ślubem że wciąż mnie kocha. Zdradzałam z facetem któremu musiałam zapłacić żeby się odczepił ode mnie. Bo się zakochałam w 15 lat starszym jak się później okazało nie rozwodnikiem a żonatym to również trwało pół roku wściekłam się i zakończyłam bo wiedziałam że mnie okłamał. Między jednym a drugim były jeszcze 2 jedno nocne przygody. Następnie mężczyzna z którym byłam kilka miesięcy ale nie spaliśmy ze sobą. Również rozwodnik jak i ten wcześniejszy z dzieckiem. Przed naszym pierwszym wyjazdowym weekendem przestał się odzywać i później kilka miesięcy po tym odezwał się że był w szpitalu i przeprasza. Dałam sobie z nim spokój bo twierdził też że jest za granicą. Był jeszcze 2-3 miesiące jeden ale też dziwnie mnie potraktował nie mówiąc że wyjeżdża miesiąc. Kolejna przygoda... tu miał być związek ale przerwałam to.

Gość gość
nie wiem czy doświadczona ale głupia na pewno :P

Gość gość
głupia? Może i byłam taka... jak mówię na moje zachowanie składało się kilka czynników

Gość asddsa
Chwalisz się, czy żalisz?

Gość gość
opowiadam tylko. Było w tym trochę mojej winy ale ja nie znikałam bez słowa wymyślając głupie wymówki,

Gość asddsa
Czyli ot tak opisujesz kto, gdzie i kiedy Ci wkładał. Urzekające.

Gość gość
facet oszuka i nikt mu nic nie powie. Może mieć kilka na boku ale mówią że musi się wyszumieć. Kobieta szuka popełnia błędy to prawda i wytykają ją od najgorszych

Gość gość
piszę prawie zawodowo. A pogmatwane to było.