Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna  C

Za które perfumy zebrałyście najwięcej komplementów

Polecane posty

Gość lubieladnezapachy
Ja również zebrałam najwięcej komplementów za Love & Desire ;) Wiele osób pyta mnie się co to za zapach, niemniej jeszcze nikomu się nie przyznałam czego używam. Niech pozostaną w błogiej nieświadomości. Kupiłam je głównie przez przypadek - zobaczyłam jak jakaś blogerka poleca je na swoim blogu (już nawet nie pamiętam gdzie) tak więc skusiłam się na zapach. Bardzo świeży, delikatny, kwiatowy. Idealny do pracy.

Gość gość
Polecam Versace vesense,super!

Gość gość
Ja również niedawno kupiłam sobie te polecane Love & Desire ! Głównie z powodu kafe ponieważ ostatnio trochę tutaj o nich szumnie. Zapach na początku trochę mi nie odpowiadał ponieważ nie przywykłam do kwiatowych woni. Niemniej potem już się przyzwyczaiłam i coraz bardziej mi się podoba. Najważniejsze to to, że innym osobom się podoba - szczególnie mężczyznom. Coś w tych feromonach faktycznie musi być ponieważ co raz to mnie komplementują.

Gość gość
A gdzie kupowałaś sobie te Love & Desire? Bo szczerze ja jestem od jakiegoś czasu zainteresowana tematem. Facet na którymi mi zależy przyznał mi się, że lubi kiedy kobieta ładnie padnie tak więc się zastanawiam właśnie czy nie zakupić sobie takich perfum z feromonami :P

Gość gość
Ja już tam widziałam, ktoś polecał Love & Desire, naprawdę bardzo bardzo fajny zapach, już mniejsza o to czy te feromony są czy nie, ale zapach mają świetny ! ;)

Gość gość 28
Ostatnio za Pumę Flowing.

Gość gość
Najwięcej komplementów od kobiet zebrałam za Eden od Cacharel. Faceci natomiast, jak jeden mąż szaleli za Ricci Ricci od Niny Ricci oraz For Her edp od Narciso Rodrigueza. Jedynym wyjątkiem jest mój kumpel, który twierdzi, że powyższe śmierdzą, za to łasi się zawsze gdy pachnę Aqua Allegorią w wersji Mandarine Basilic od Guerlain. Ile ludzi, tyle opinii. Ocena zapachu jest bardzo subiektywna.

Gość gość
Ja zawsze zbieram pochwały za perfumy Si kupione na stronie www.zapachowiec.pl bo nie są to oryginały i dzięki temu mają to coś tą oryginalność w nieoryginalności :D

Gość gość
Zapachowiec ma dobre te odpowiedniki sama kupuję od nich coś czasem :D a perfumy wydaje mi się, że Lacosty wywołują najwięcej komentarzy pozytywnych :D

Gość gość
Najwięcej komplementów zebrałam za Lancome - La Vie est Belle oraz Versace - Crystal Noir. Kiedyś dostałam oryginalne ale niestety ich cena nie była na moją kieszeń, więc postanowiłam poszukać dobrej jakości odpowiedników. Poczytałam opinie, popytałam i udało się. Kupuję odpowiedniki na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. Są trwałe i w atrakcyjnej cenie.