Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubaśnaa89

Błagam POMÓŻCIE mi schudnac moja dieta

Polecane posty

Gość Grubaśnaa89

chce zrzucić 5 kg. Proszę podpowiedzcie mi, czy moja dieta jest dobra? 7.30 kanapka z ciemnego pieczywa z tuńczykiem, kukurydzą, sałatą, kawa bez cukru 10.00 owoc albo jogurt albo serek wiejski 13:00 kromka ciemnego pieczywa ze słonecznikiem 16:00 warzywa na parze 19:00 tuńczyk w sosie własnym Czy moja dieta jest dobra?? Oczywiście prócz tego 1,5 litra wody

Gość gość
Pij wiecej wody,ciemne pieczywo mozesz zastapic mniej kalorycznym suchym pieczywem,wasa czy ja to sie nazywa. Moim zdaniem,przesadzasz z tunczykiem. Rownie dobrze mozesz zjesc plasterek chudej wedliny z kurczaka.. I najwaziejsza rzecz. Na samej diecie nic nie zdzialasz. Cwiczenia to podstawa.... basen,bieganie,jakies cwiczenia w domu,cokolwiek. Kazda forma aktywnosci fizycznej napewno pomoze....

Gość Grubaśnaa89
ok, dziękuje za rady :) z ćwiczeniami jest ciężko bo mam mało czasu na nie, ale postaram się w domu troche poćwiczyć. ile czasu zajmie mi chudnięcie na takiej diecie?

Gość gość
Zalezy od organizmu. Ja jedzac same jablka,salatki wszelakie bez majonezu i smietany,pijac hektolitry kawy,jedzac chuda wedline,kurczaka,schudlam 10 km w 3 miesiace. Ale, duzo cwiczylam. Chodzilam na basen,wszedzie chodzilam na piechote,chyba ze naprawde daleko bylo...

Gość gość
wasa ma tyle samo kcal co razowy chleb...

Gość gość
duupna ta dieta twoja, mało białka, mało węglowodanów, tłuszczy brak, mało warzyw :O poza tym kukurydza ma wysoki ig więc zrezygnuj z niej no i co najważniejsze dużo ruchu, jak nie masz czasu ćwiczyć to przynajmniej chodź wszędzie na piechotę

Gość gość
A suche pieczywo nie jest mniej kaloryczne niż ciemne pieczywo (pod warunkiem, że jest na zakwasie, a nie "ufarbowane "chemicznie). Najważniejsze, żeby było na zakwasie i gruboziarniste.

Gość Grubaśnaa89
pieczywo mam sprawdzone z piekarni Kłos, na zakwasie, ze słonecznikiem, ale też nie moge z nim przesadzac. węglowodany przecież jem, w chlebie na przykład

Gość Grubaśnaa89
to co mam zmienić przede wszystkim w tej diecie? z ruchem ciężko bo jeżdze samochodem do pracy a prace mam oddaloną 15 km od domu. praca siedząca wiec tez ciezko, moge jedynie troche ćwiczyc w domu