Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamill2

Damskie stopy

Polecane posty

Gość gość
Chciałam założyć wątek "życie z fetyszystą" ale już chyba nie musze :) jestem z moim facetem od dwóch lat, z początku wstydził się o tym mówić, ale z czasem się przełamał. Jego zafascynowanie moimi stopami do tego uległość jest czymś nadzwyczajnym, chociaż z początku wydawało mi się to delikatnie mówiąc dziwne. Teraz już dla mnie normalną rzeczą jest ściąganie szpilek jak wracamy do mieszkania, zakładanie wybranych przez niego do łóżka, pieszczoty na stopach okazały sie mega przyjemne :) poza tym dzięki jego fascynacji moimi stopami i szpileczkami moja szafa pęka w szwach a ja mogę cieszyć się cuuudowną kolekcją. Także dziewczyny nie ma nic lepszego niż facet zafascynowany stópkami :) pozdrawiam serdecznie

Gość gość
a dałabyś mu się pobawić stopami innej,bez prawa czegokolwiek więcej

Gość gość
a często chodzisz w szpilkach

Gość gość
czy pozwoliłabyś mu na podotykanie stóp innej

Gość gość
Chodzę tylko w szpilkach... co do tego czy pozwoliłabym mu na to- nie. Poza tym myślę, że nie skorzystał by z takiej "oferty" ;)

Gość feet lover
A może może jakieś foto stópek w szpilkach? Ile masz lat?

Gość gość
26- foto może jutro wrzucę ;)

Gość gość
Ja uwielbiam,jak mój mężczyzna pieści moje stopy.Często nawet, w ten sposób budzi mnie rano.A jak już zakładam wysoka szpilę to jest w siudmym niebie;)

Gość gość
siódmym...miało być;)

Gość feet lover
A zatem czekamy za fotkami stópek :)

Gość aarek
Wrzuć zdjęcia stóp w szpilkach i koniecznie bez. Jaki rozmiar twoich stóp?

Gość gość
pytanie do facetów- co myślicie o numerze 36?

Gość gość
A ja Wam powiem, że faceci, którzy uwielbiają damskie stópki to świetni kochankowie. Mam prawie 30 lat i najlepiej czułam się w łóżku, właśnie z facetami, którzy byli miłośnikami stóp. Tacy panowie dobrze potrafią rozpieszczać kobietę ;)

Gość gość
zgadzam sie z przedostatnią wypowiedzią :)

Gość aarek
Dziewczyny piszcie czy lubicie pieszczenie waszych stóp, piszcie jak robić aby przyjemność była największa. Koleżanka zwierzyła sie, że lubi dotykanie i całowanie stóp ale nie wie jak powiedzieć to obecnemu partnerowi, który wogóle jej stopami się nie interesuje.

Gość aarek
dziewczyny piszcie o swoich stopach a także czy lubicie jak partner je pieści

Gość Pralinkaaa
Ja uwielbiam jak mój partner całuje,liże i ssie moje stopy.Kiedyś mnie to strasznie denerwowało,przez łaskotki... ale potem chyba dorosłam do tego rodzaju pieszczot...no i pewnie wiedza faceta w temacie, też nie jest bez znaczenia:)

Gość gość
Też lubię jak mój menio zajmuje sie moimi stópkami. Nawet nie wiedziałam, że mogą dawać tyle przyjemnośći. Autentycznie podnieca mnie to. Lubię też masować stopami jego ciało a szczególnie wacusia. Cieszę się, że są faceci którzy uwielbiają damskie stopy. Poprzedni moi partnerzy nie robili tego.

Gość gość
Też to robię swojej :) Taki masaż stóp relaksuje.Mnie jej stopy podniecają,a zresztą co nie podnieca :) Mój mały jest taki,jak jej cała stopa 38 potrafi tak nimi ... że ho ho.

Gość gość
Czytam te wasze wpisy i aż się rozmarzyłam. Zeby tak mój facet chciał pieścić moje stopy. Są takie wrażliwe, delikatne i piękne jednak jego wogóle to nie kręci. Wiele rzy dawałam mu do zrozumienia, czasem wręcz na siłę podcas igraszek kładłam na jego twarz i nic. Zazdroszczę wam.

Gość feet lover
To gdzie te wszystkie dziewczyny, które to lubią? Niby to dla Was takie fajne i przyjemne, a ja jakoś jeszcze nie spotkałem nigdy takiej dziewczyny na swojej drodze..

Gość Fetyszek
Dnia 3.12.2013 o 11:39, Gość gość napisał:

Czytam te wasze wpisy i aż się rozmarzyłam. Zeby tak mój facet chciał pieścić moje stopy. Są takie wrażliwe, delikatne i piękne jednak jego wogóle to nie kręci. Wiele rzy dawałam mu do zrozumienia, czasem wręcz na siłę podcas igraszek kładłam na jego twarz i nic. Zazdroszczę wam.

Ja sie nimi zajme odezwij sie tylko 

Dnia 30.10.2013 o 11:45, małabi napisał:

ja uważam to za normalne, a nawet bardzo przyjemne. Obecny chłopak kocha pieścić moje stopy, a ja nie ukrrywam, ze mnie to kręci. Wcześniej spotkałam jeszcze kilku fanów moich stóp (az bylam zdziwiona, bo osobiscie nie widze w nich niczego nadzwyczajnego), ale tylko obecny chłopak był w stanie sprawić, że robie sie mokra gdy sie nimi zajmuje ;)

W  jakim rozmiarze są Twoje  stopki?