Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojawersjajestdobani

Mam dość bycia kurą domową

Polecane posty

Nie lubię sprzątać, prasować, myć kibla nie cierpię! Codziennie powtarzać tych samych czynności, ze szmatą i mopem w ręce, zmywać gary, ścierać kurz, odkurzać, prać, rozwieszać pranie i potem zbierać i składać, robić opłaty, zakupy a muszę, bo mam małe dzieci, co oznacza, że nie pracuję zawodowo, a mąż pracuje i ma w d***e i jeszcze narzeka, że ma koszule niewyprasowane. Ja tylko lubię GOTOWAĆ, ale mam ten problem, że mam mało czasu na to, bo przy malutkim dziecku nie mogę zbytnio poszaleć, bo zaraz płacze jak się nim nie zajmuję, muszę robić rzeczy szybkie i to mnie stresuje. Ogólnie jestem nie do życia, mogłabym całymi dniami czytać książki, rozmyślać na różne tematy, wychodzić z dzieckiem na spacery, ale nie mam tyle czasu na taki luksus. Przy książce wieczorami zasypiam, nawet seks mnie już nie łechce .... :-( Na opiekunkę regularnie mnie w tej chwili nie stać, panią od sprzątania też .. a kiedyś miałam od czasu do czasu i byłam szczęśliwsza. Nie wiem czy skończyć z mężem, czy z sobą, może żal dzieci, ale po co im taka matka ...

Gość gość
stan się może dzifką

Gość gość
hahahahahha a co nie wiedziałaś ze tak będzie durna babo?

Dzifką, ale np. taką gejszą, chciałabym :-)

Gość gość
a ajamrze byc kura domowa kocham to niestety musze pracowac