Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on mnie zostawil

Polecane posty

Gość gość

Mimo iz bylo nam bosko w lozku, mowil ze czuje sie z***biscie, nigdy tez nie klocilismy sie, mowil ze jestem piekna. O co tu chodzi?

Gość gość
Moze o to, ze nie chcial z Toba byc? A moze klamal, a moze znalazl lepsza. Jego zapytaj

Gość gość
Na podstawie faktów, które nam przedstawiłaś wnioskuję iż nie połykałaś, masz małe cyce i nie dawałaś w d**ę.

Gość gość
może dlatego bo jesteś nudna jak flaki z olejem, teraz cfo druga jest taką wyuzdaną dziiwką w łóżku, więc z nową dziewczyna będzie miał tez super seks, nie masz w sobie niczego fascynującego, jesteś taka jak wszystkie, wyuzdany pustak

Gość gość
A moze potrzebowal kogos brzydkiego, klotliwego i troche wolnego w lozku?

Gość gość
Nie robcie sobie jaj. Pytanie jest powazne . Mam duze cyce. W lozku stapialismy sie w jedno cialo. Czemu facet rezygnuje z dobrego seksu? I czesto idzie do siwrotki marysi bez cyckow i seksapealu?

Gość gość
Jestwm inteligentna mam 139 iq i nie jestem wyuzdana ani nudna :)

Gość gość
toż to musi być prowo, nie ma chyba takich głupich idiotek :o a jeśli jednak nie to może mu zależy na czymś więcej niż na seksie ułomna kobieto :o

Gość gość
Przestan mnie wyzywac od idiotek. Mysle ze wiele ladnych i madrych kobiet mialo taki incydent.

Gość gość
Powinnam napisac ze jestem brzydka i nudna bo jak sie mowi o sobie dobrze to od razu pustak

Gość gość
Czasem mi sie wydaje ze faceci wola aseksualne kobiety

Gość gość
moze chodzilo mu o cos wiecej niz cialo?

Gość gość
Mam cos wiecej. Faceci chyba sie boja takich kobiet

Gość gość
nie masz nic więcej do zaoferowania bo tylko piszesz o cudownym seksie, a jakbyś nie wiedziała to nie wszystko w związku

Gość gość
co wiecej masz? opisz siebie

Gość Silene
Z tego co opisałaś, jesteś niemal ideałem. Faceci nie lubią ideałów. Mógł się przestraszyć albo się nie zakochał. To bardzo popularne w dzisiejszych czasach. Panowie szukają księżniczki zaliczając po drodze inne, które zawsze z jakiegoś powodu im nie pasują.

Gość gość
poczucie bezpieczeństwa, to że ta osoba jest z tobą mimo twoich wad, małe i duże rzeczy jakie dla siebie robicie, to że dba się o drugą osobę. wiele innych a sex jest ważny owszem ale nie najważniejszy jakby był to związki rozwalały by się jakby ludzie sexu nie uprawiali kilka dni

Gość gość
Nie jestem idealem, ale on tez nie byl. To nie byl tylko seks, to byla tez ogromna zgoda charakterow, pogladow. Nie rzucil mnie chamsko, przepraszal, glaskal. Ale czemu? Faceci sa p******i. A jak sie przyplata taki co mnie nie kreci to by moje gowno zjadl

Gość gość
Kobieto JEGO SIE ZAPYTAJ

Gość gość
Chyba przez ten seksapil nie czul sie bezpiecznie. A nawet nie pomyslalabym zeby go zdradzic. Ironia

Gość gość
A moze czul, ze to nie "to"? Wlasnie moze czul, ze nie chce spedzic z Toba reszty zycia>>>? moze za slabo sie przyjazniliscie>?

Gość pampa lampa
Gosci zadajacy to pytanie. Odpowiedz jest bardzo latwa. Po prostu zorientowal sie, ze jestes jedna z tych kobiet, ktore zamiast rozmawiac z osoba, ktora dany problem dotyczy. woli zadac glupie pytanie na kafeterii . I oczekuje, ze jacys zupelnie nieznani jej ludzie udziela jej odpowiedzi

Gość gość
Nic z tego nie rozumiem. Musze chyba obciac cycki i zapuscic wasy. Naucze sie tez drzec morde o byle co. Oni chyba sie nudza jak jest zbyt pieknie. Jak w sniu swira. Facet caly czas marzy o ukochanej, a jak z nia jest , ona jest dobra i mila o on mowi ~a moze poczekam na inna

Gość pampa lampa
Dobra co mi tam. Jestes za piekna , madra i dobra i czul sie Ciebie nie wart. A poza tym jego byla dziewczyna jest z nim w ciazy

Gość gość
Nic takiego nie powiedzialam.Mowilam ze pasujemy do siebie pod kazdym wzgledem. Nie jestem Cindy Crawford. Bylam za mala zolza.

Gość gość
Nie bylas jego przyjaciolka.

Gość gość
Moze masz racje, dzieki